«Nαυάγησε» η συνεργασία Λιάτσου – ΕΡT

«Ναυάγησε» η πρόσληψη του Αιμίλιου Λιάτσου ως Διευθυντή Ειδήσεων της ΕΡΤ καθώς υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις!
Στον πρώην παρουσιαστή ειδήσεων του Star έγινε όντως κρούση να αναλάβει τη θέση, αλλά στην πορεία προέκυψαν ισχυρές αντιδράσεις από πολλές πλευρές για την επιλογή του.
Θεωρήθηκε ότι το προφίλ του δεν συνάδει με το ύφος των δελτίων ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης, ενώ εκφράστηκαν και αντικρουόμενες απόψεις για την δημοσιογραφική του επάρκεια.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr οι εκπρόσωποι των δύο άλλων κομμάτων της κυβέρνησης, της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ έχουν αντιδράσει έντονα, στην πρόταση για τον Λιάτσο που προερχόταν από τη Νέα Δημοκρατία.
Eίναι χαρακτηριστικό το γεγονός της ξαφνικής αλλαγής πλεύσης, ότι την Τετάρτη ο Αιμίλιος Λιάτσος πήγε στο Ραδιομέγαρο και είχε μια πρώτη ενημέρωση για τα νέα του καθήκοντααλλά την επομένη εντελώς αιφνιδιαστικά κόπηκε!
Το θέμα του πάντως δεν συζητήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο και μετατέθηκε για το επόμενο την ερχόμενη Τρίτη, αλλά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσει η πρόσληψη του, καθώς όσοι αντιδρούν δεν δείχνουν διάθεση να υποχωρήσουν…
 
Top