Τη στήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών και του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στον ελληνικό λαό, ο οποίος υφίσταται βαριές θυσίες στον δρόμο για την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να επιτύχει μια βιώσιμη δημοσιονομική θέση, μετέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Λαέλ Μπρέναρντ, κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα.

«Η Ελλάδα είναι παλαιά φίλη και σύμμαχος των....
ΗΠΑ. Όπως είπε ο Πρόεδρος Ομπάμα, αναγνωρίζουμε πλήρως τις πολύ δύσκολες θυσίες του ελληνικού λαού αυτή την κρίσιμη περίοδο. Ο ελληνικός λαός πραγματοποιεί σημαντικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να αποκαταστήσει την ανταγωνιστικότητα και μια βιώσιμη δημοσιονομική θέση. Στεκόμαστε στο πλευρό του ελληνικού λαού, καθώς εκείνος συνεχίζει τη δέσμευσή του στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων» δήλωσε η κ. Μπρέναρντ μετά τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα.

Η κ. Μπρέναρντ, συνοδευόμενη από τον υφυπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Κρίστοφερ Σμαρτ, συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών Γεώργιο Ζαννιά και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, με τους οποίους συζήτησαν θέματα που απασχολούν την Ευρώπη και την Ελλάδα.

Πηγή: ΑΠΕ
Από:  ethnos.gr
 
Top