Τίποτα δεν πτοεί τον υιό της Μαργαρίτας, που κυκλοφορεί ελεύθερος κι ωραίος, δίνοντας ανερυθρίαστα συνεντεύξεις για το «μεγάλο έργο» που επιτέλεσε στη χώρα.
Μιλώντας στο SUPER B της Πάτρας και αναφερόμενος στο πολυσυζητημένο "λεφτά υπάρχουν" ισχυρίστηκε πως, υπήρξε αποσπασματική αναφορά καθώς στην συνέχεια είχε αναρωτηθεί – όπως είπε - πού είναι αυτά τα λεφτά και ποιοί τα έχουν!
Όσον αφορά την υπογραφή του μνημονίου υπερασπίστηκε την πολιτική
που ακολούθησε, υπογραμμίζοντας πως αποχωρώντας από την εξουσία, η ΝΔ του παράδωσε την "καυτή πατάτα", ενώ δεν είπε την αλήθεια για το πραγματικό χρέος. "Μόλις 2-3 ημέρες προ των εκλογών του 2009 ενημερώθηκα από τον κύριο Προβόπουλο, διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος πως το χρέος μπορεί να είναι διψήφιο νούμερο, όταν η κυβέρνηση Καραμανλή μιλούσε μια μονοψήφιο, για να αποδειχθεί στην συνέχεια πως ήταν πάνω από 16%", τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός.
"Το μνημόνιο ήταν μια πολύ δύσκολη χημειοθεραπεία. Αν σήμερα έχουμε μεγάλα ποσοστά ανεργίας και κλειστές επιχειρήσεις, χωρίς τα χρήματα που δόθηκαν μέσω του μνημονίου, θα έβαζαν λουκέτο μαζικά επιχειρήσεις και οι άνεργοι θα ήταν διπλάσιοι", κατέληξε ο... Αινστάιν της πολιτικής...

http://www.makeleio.gr
 
Top