"Σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες" στην Βουλή τα καθεστωτικά κόμματα: Κενή μένει η θέση του τέταρτου αντιπροέδρου καθώς ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής Πολύβιος Ζησιμόπουλος...

δεν εκλέχθηκε.Συγκέντρωσε μεν 41 ψήφους (23 περισσότερες από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής), αλλά χρειαζόταν 75 ψήφους ο απόστρατος αξιωματικός των καταδρομών για να γίνει αντιπρόεδρος. 

Πλέον μιλάμε για "κολοβό" προεδρείο, για ένα Κοινοβούλιο που περιφρονεί ηλιθίως το 7% της βούλησης του ελληνικού λαού και βέβαια από εδώ και πέρα ότι και να κάνει η Χρυσή Αυγή μέσα στην Βουλή, δικαιολογημένο θα είναι και εν ονόματι του ελληνικού λαού. Όπως την περιφρόνησαν, έτσι έχει διακίωμα και αυτή να τους περιφρονήσει εμπράκτως. 

Είναι τόσο "νάνοι" οι πολιτικοί, ειδικά της λεγόμενης κεντροδεξιάς που δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό που έρχεται δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν υποκρινόμενοι ότι δεν υπάρχει. 

Ήδη 23 βουλευτές αδιαφόρησαν για τις αυστηρές εντολές των κομμάτων τους και υπεψήφισαν τον υποψήφιο αντιπρόεδρο της Χρυσής Αυγής και έρχονται και άλλα με τα οποία θα τρίβουν τα μάτια τους...

planet-greece.blogspot.com
 
Top