«Θα πάρουμε δύο ξένους παικταράδες»
Τι κι αν δεν έχουμε μπει ακόμη στον Μάη, στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να χάσουν καθόλου χρόνου και ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει.
Σας γράψαμε άλλωστε για το ξεσκαρτάρισμα που έγινε από τους διοικούντες σχετικά με τους 6 προπονητές και ποιοι είναι πιο προσιτοί, όμως μπάλα… παίζουν οι ποδοσφαιριστές και οι «ερυθρόλευκοι» φυσικά και ασχολούνται και με περιπτώσεις παικτών.
Στο 5ο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7, ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε δύο μεταγραφές καλών ξένων ποδοσφαιριστών, αποδεικνύοντας πως η δίψα του για έναν ακόμη μεγαλύτερο Ολυμπιακό δεν σταματά και αντί για να μειώνεται, αυξάνεται.
Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε επίσης και στην περιβόητη ελληνοποίηση της ομάδας, τονίζοντας στους φίλους της Θύρας 7, πως ο Ολυμπιακός θα πάρει 4-5 ταλαντούχους Έλληνες παίκτες, δίχως όμως να κάνει υπερβολές. Είναι γνωστό άλλωστε πως αρκετοί σύλλογοι της χώρας μας, ζητούν μεγάλα ποσά για να παραχωρήσουν παίκτες και η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν έχει σκοπό να μπει σε πλειστηριασμούς.
Τέλος σ’ ό,τι αφορά στο θέμα του προπονητή που απασχολεί έντονα τόσο τη διοίκηση όσο και τους φιλάθλους της ομάδας, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών ήταν καθησυχαστικός. «Στις αρχές Ιουνίου θα έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή«, ήταν η ατάκα του μεγαλομετόχου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.
ΠΗΓΗ: sport24.gr
 
Top