Γράφει η Εριφίλη Ρεμούνδου για το 7news,gr
Aν και λίγο αργοπορημένα καθίσταται απαραίτητο να σας ενημερώσουμε για την διεξαγωγή ενός αγώνα μπάσκετ με φιλανθρωπικό σκοπό, Τρίποντο Χαράς. Ο Παναγίωτης Πανούτσος Ταλκόβσκι και ο Γίαννης Δεληνταδάκης αποτελούν  δύο νέους δραστήριους ανιδιοτελής ανθρώπους , οι οποίοι χρησιμοποίησαν την αγάπη τους και τις γνώσεις τους στον αθλητισμό με σκοπό να βοηθήσουν άτομα ,κυρίως παιδία ,που έχουν ανάγκη.
Ο αγώνας οργανώθηκε με σκοπό την οικονομική συνεισφορά στην οργάνωση Χαμόγελο του παιδιού. Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να αναφέρουμε δύο λόγια για αυτόν τον εθελοντικό οργανισμό , ο οποίος έχει δράση 15 χρόνων ,που βασίζεται στην αγάπη και στην προσφορά του κόσμου να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών και να προστατεύσει τα ατομικά τους δικαιώματα έναντι στην κακοποίηση, την παράλογη συμπεριφορά και την αδιαφορία των μεγάλων.
Στόχος των διοργανωτών ήταν η βοήθεια στα παιδία με έναν όμως διασκεδαστικό, πρωτότυπο, εποικοδομητικό τρόπο. Στον αγώνα ο οποίος οργανώθηκε με σκοπό την ενίσχυση του οργανισμού ‘‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’’, παρευρέθησαν  250 άτομα και αγωνίστηκαν  δύο σπουδαίες ομάδες, η Καλαθοσφαίριση της Αγίας Παρασκευής (Κ.Α.Π.) και η ομάδα της Νέας Κηφισιάς (Α.Ε.Ν.Κ.). Το σκορ του αγώνα απλά ενημερωτικά  ήταν 52-81. Διατέθηκαν 460 προσκλήσεις ,οι οποίες αντιστοιχούν στο ποσό των 2300€, το οποίο πρόκειται να διατεθεί εξ’ ολοκλήρου στον οργανισμό ‘‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’’.
Έγινε πρόταση από τον  Δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά στον λόγο του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να καθιερωθεί το «Τρίποντο Χαράς» ως ετήσιος θεσμός και οι διοργανωτές – φοιτητές του ΤΟΔΑ αποδέχθηκαν με χαρά και εκτίμηση την αυθόρμητη ,σπουδαία ,αλλά και τιμητική αυτή πρόσκληση. Στον αγώνα παρευρέθησαν τιμώντας και προσφέροντας με την παρουσία τους από τον οργανισμό ‘‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’’Ο Γενικός γραμματέας κ. Χρήστος Καμιλλάτος, η κ. Ιωάννα Γεωργοπούλου, η κ. Μαρία Πούλη. Από το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού ο πρόεδρος κ. Κώστας Μουντάκης, και οι καθηγητές: κ. Κυπραίος και κ. Αλεξόπουλος.
Επίσης  παρευρέθηκαν από την τοπική κοινωνία: ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς, ο κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος πρώην Δήμαρχος, ο κ. Σταθόπουλος, ο κ. Γαβράς ο κ. Σιδέρης, ο κ. Ησαΐας, ο κ. Κωστόπουλος, ο κ. Βλάχος, ο κ. Γκιζιώτης, ο κ. Μιλωνάκης, η κ. Φλατσούση, ο κ. Διακογιάννης και ο κ. Λέκκας.Εκ μέρους του Δήμαρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη ο κ. Ψυχόπαιδας. Οι πρόεδροι των ομάδων: Κονταξής (Κ.Α.Π.) , Λατσούδας (Α.Ε.Ν.Κ.).Ο αντιπρόεδρος του ΙΝΚΑ Γιάννης Ανουσάκης. Επίσης οι διοργανωτές στέλνουν τις θερμές ευχαριστίες τους για την πολύτιμη βοήθεια τους στην ΚΕΔ-ΕΟΚ και στον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Αττικής .Η πράξη αυτή των δύο νέων να προβούν στην οργάνωση ενός τέτοιου γεγονότος ,αλλά και η συμπαράσταση που δέχτηκαν από τον κόσμο και την τοπική διοίκηση ,αποτελεί αξιέπαινο θέμα στις μέρες μας ,όπου σκοπός όλων είναι η εξυπηρέτηση του ατομικού συμφέροντος ξεχνώντας την κοινωνική και ηθική πλευρά του ανθρώπου.
 
Top