Πέρασαν κιόλας σχεδόν 2 χρόνια από τότε που το blog μας ανέβηκε στο διαδίκτυο μετά από μια ιδέα και πρωτοβουλία λίγων φίλων που θέλησαν να φτιάξουν ένα ακηδεμόνευτο δημοκρατικό και μαχητικό blog με πολιτικά και άλλα θέματα επικαιρότητας και προβληματισμού. Στα 2 αυτά χρόνια φθάσαμε τις 12800 αναρτήσεις.....και ξεπεράσαμε το 1.000.000 κλικς!


 Πιστεύουμε ότι τηρήσαμε την υπόσχεσή μας . Είμαστε ένα αδέσμευτο και αντιμνημονιακό blog που καταγράφουμε την επικαιρότητα όπως την αντιλαμβανόμαστε και δίνουμε λόγο σε όλους που απευθύνονται σε εμάς και μας στέλνουν τα μηνύματά τους. Φροντίζουμε να καταγράφονται όσο το δυνατόν περισσότερες  απόψεις που θεωρούμε ότι έχουν κάτι να πουν και βοηθούν τον αναγνώστη να προβληματιστεί. 
 Η αγάπη η δική σας και η αξιοπιστία του blog μας καταγράφεται από τις 1.000.000 επισκέψεις σας , σε όλα αυτά τα  2 χρόνια εκ των οποίων οι 140.000 χιλιάδες έγιναν από επισκέπτες εκτός Ελλάδας και ειδικότερα οι 70.690 χιλιάδες από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Επίσης είναι ιδιαίτερα τιμητικό ότι το ALEXΑ TRAFFIC RANK μας εμφανίζει στη θέση 1793 στην Ελλάδα  με 310 συνδέσμους μας σε  άλλα blogs. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα blog με τα οποία συνεργαστήκαμε στη διάρκεια αυτών των 2 ετών  και ελπίζουμε σε ακόμη καλύτερη συνεργασία και γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών στο άμεσο μέλλον. 
Πιο πολύ όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας , που μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσεις σας. Στους δύσκολους  μνημονιακούς καιρούς που ζούμε με την αβεβαιότητα να μας βασανίζει όλους και τα δεινά που περνά η κοινωνία μας , η επικοινωνία μαζί σας μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε. 
Σας ευχαριστούμε πολύ.
Η Συντακτική Ομάδα 
 "ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ"
 
Top