«ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο»: Επιτροπή Συντονισμού με επικεφαλής το Μανώλη Γλέζο
Ένα βήμα παραπέρα πήγαν κιόλας τη συνεργασία τους οι δυνάμεις που συγκρότησαν το εκλογικό σχήμα ΣΥΡΙΖΑ/Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο.
Ήδη συγκροτήθηκε και λειτουργεί η Επιτροπή Συντονισμού της Πολιτικής συνεργασίας, με επικεφαλής το Μανώλη Γλέζο και αντιπροσώπους όλων των δυνάμεων που μετέχουν στον εκλογικό συνδυασμό.
Η επιτροπή αυτή θα έχει τον τελικό λόγο για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων του κοινού εγχειρήματος, τα οποία θα αρχίσουν να αν ακοινώνονται από τις αρχές της άλλης εβδομάδας.
Σύμφωνα με όσα υπογραμμίζουν στελέη της Κουμουνδούρου, από την Επιτροπή θα «περνά» το μεγαλύτερο μέρος του συντονισμού της προεκλογικής δραστηριότητας. Για το λόγο αυτό μάλιστα, ένα τμήμα του, θα συνεδριάζει οσονούπω σε καθημερινή βάση, ενώ στην πρώτη συνεδρίαση συζητήθηκε και ο καταμερισμός της προεκλογικής δουλειάς, μέσα από τη σύσταση των αναγκαίων υποεπιτροπών.
Ήδη έχει ξεκαθαριστεί του πού θα είναι υποψήφιοι ορισμένα από τα πλέον προβεβλημένα στελέχη της εκλογικής συμμαχίας.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι και πάλι υποψήφιος στην Α΄Αθήνας, όπου θα κατέλθει και ο Νίκος Βούτσης, ενώ στη Β΄Αθήνας θα είναι υποψήφιοι, μεταξύ άλλων οι Δημήτρης Παπαδημούλης,Δημήτρης ΒίτσαςΔημήτρης ΣτρατούληςΠάνος Σκουρλέτης, Σοφία Σακοράφα καιΠαναγιώτης Κουρουμπλής.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα κατέλθει στη Β΄Πειραιά, ο Θοδωρής Δρίτσας στην Α΄Πειραιάκαι ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος στην περιφέρεια Αττικής.
 
Top