Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους σας! Προμηθευτείτε, από το πλησιέστερο φαρμακείο ωτοασπίδες. Όχι για τα βαρελότα και τα βεγγαλικά της Ανάστασης. Αλλά για τις πολιτικές δηλώσεις που ακούγονται στην αφετηρία του προεκλογικού αγώνα και οι οποίες θυμίζουν δηλώσεις προπονητών και παραγόντων ομάδων 3ης και 4ης κατηγορίας.
Ο Σαμαράς μιλάει για «μεγάλη ομάδα που δεν ξέρει από ήττες ή ισοπαλίες». Ο Καρατζαφέρης περιέγραψε την ένταξη του Γιώργου Κύρτσου στο ΛΑΟΣ, ως «μεταγραφή του Μέσι στον … Πανιώνιο». Εάν μάθει αυτή τη δήλωση ο Αργεντίνος άσσος της Μπάρτσα, σίγουρα θα ‘’πετάξει σπυριά’’ για την …παρομοίωση! Βέβαια, δεν σας κρύβω ότι εκεί που κουφαίνεσαι εντελώς και παθαίνεις οξύ αλλεργικό σοκ είναι να ακούς τον καλό και σοβαρό αναλυτή Γιώργο Κυρτσο, να λέει ότι είναι εναντίον του Μνημονίου.
Έκατσα και άκουσα δεκάδες δηλώσεις του στα παράθυρα του Αλτερ-όταν υπήρχαν- αλλά και σε άλλα κανάλια, και ξαναθυμήθηκα ότι υπήρξε ένας από τους φανατικότερους υποστηρικτές του «νοικοκυρέματος» του δημοσίου και γενικά της πατρίδας μας, από τους …ξένους. Όπως επίσης ήταν φανατικός υποστηρικτής της υλοποίησης του 1ου Μνημονίου και άσκησε αυστηρή κριτική για πράγματα που δεν έκανε ούτε η κυβέρνηση Παπανδρέου, ούτε και η κυβέρνηση Παπαδήμου. Φυσικά είναι δικαίωμα του να αλλάξει γνώμη και να τοποθετηθεί εκ νέου και μάλιστα από την θέση του εκπροσώπου του Γιώργου Καρατζαφέρη… Βέβαια, δεν είναι ο μόνος που επανατοποθετήθηκε μετά από 3 χρόνια και ενόψει ‘’ετυμηγορίας’’ του ελληνικού λαού. Όλα τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων ελλήνων, έχουν ψηφίσει το 70% των εφαρμοστικών αποφάσεων του 1ου Μνημονίου και δεν άντεξαν στη θέα του 2ου, φοβούμενοι και την οργή του Λαού. Όπως επίσης, προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι δεν τους έχουμε συναντήσει ποτέ στην πλατεία Συντάγματος, ή σε διάφορες εκδηλώσεις ή διαμαρτυρίες. 
Ασφαλώς, όλοι γνωρίζετε ποιοι είναι «οι πρωταθλητές της κωλοτούμπας» γιατί τρία χρόνια στα παράθυρα και στα πάνελ που μετείχαν έκαναν μία πρωτοφανή πλύση εγκεφάλου ως «Ευαγγελιστές και Απόστολοι» του Μνημονίου.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, επιβεβαίωσε στην συνέντευξη του στο enikos.gr και στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι ελληνική, διότι το 1929 που ιδρύθηκε, οι ξένοι δεν εμπιστεύονταν να είναι το κεντρικό χρηματοπιστωτικό μας ίδρυμα στα χέρια των Ελλήνων! Η επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του Crash από τον νέο πρόεδρο του Πασόκ, μας κάνει να κατανοήσουμε περισσότερο γιατί υποθηκεύθηκε με αυτόν τον τρόπο και με δόλιο υπερδανεισμό η πατρίδα μας και με ελλείμματα που ανέβαιναν με γεωμετρική πρόοδο, χωρίς κανένας Παπαδήμος ή άλλος να χτυπάει συναγερμούς, σειρήνες, καμπάνες και να προειδοποιεί τον ελληνικό λαό ότι έρχεται μεγάλη καταστροφή. Η επιβεβαίωση Βενιζέλου μας οδηγεί σε πλήθος συμπερασμάτων για το πώς η ομάδα Σημίτη- Παπαδήμου, ‘’σκάρωσε’’ τα swaps με την Goldman Sachs, γιατί ξεπουλήθηκαν τα αποθέματα χρυσού σε χαμηλές τιμές και γιατί η Τράπεζα της Ελλάδος, ‘’ρούφηξε’’ τεράστια ποσά από τα ασφαλιστικά ταμεία. Το πρώτο μέρος της έρευνας του Crash κυκλοφορεί σε αυτό το τεύχος και έπεται συνέχεια…
https://www.facebook.com/giorgostragas
 
Top