Τελικά φαίνεται πως η διεθνής συμμορία που κυβερνά την Ελλάδα κατάφερε να μας αποπροσανατολίσει πλήρως και να ασχολούμαστε με το θέμα της πατάτας κάθε μέρα, όπως ήταν στην κατοχή το θέμα του συσσιτίου και της κουραμάνας. Έτσι ο κόσμος όλος, από τους Δήμους μέχρι της φιλανθρωπικές και εθελοντικές οργανώσεις και τους πολίτες έχουν αποδυθεί σε ένα αγώνα δρόμου για το ποιος θα κερδίσει τα περισσότερα εύσημα στην υπόθεση «πατάτα».
Είναι αδιανόητο να έχουμε μπει σε αυτό το λούκι της χωρίς επιστροφή μιζέριας και να έχουμε παραδώσει το πνεύμα, περιμένοντας που θα μοιράσουν δωρεάν τρόφιμα ή πως θα κερδίσουμε λίγα ευρώ από τη διαφορά της τιμής της πατάτας.
Σε λίγο θα περιμένουμε με τις ώρες όπου μας πουν ότι θα μοιράσουν κάτι φαγώσιμο ή το χειρότερο θα παρακαλάμε τους θύτες μας να μας λυπηθούν και να μας στείλουν επισιτιστική βοήθεια.
Είναι δυστυχώς το έσχατο σκαλί στο οποίο προσπαθούν να τοποθετήσουν έναν περήφανο λαό. Κάτι το οποίο, αντί να αντιδράσει, φαίνεται να αποδέχεται, καταστραμμένος ηθικά και ψυχικά από τον ανελέητο βομβαρδισμό των ειδήσεων, των απειλών, των χαρατσιών, της ανεργίας, της περικοπής μισθών και κοινωνικών παροχών, που του κάνουν.
Είθε να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από αυτή την διεστραμμένη πραγματικότητα την οποία δια της βίας μας επιβάλουν και να ανορθώσουμε ανάστημα ενάντια σε κάθε μορφή ψυχικής και σωματικής καταπίεσης. 
Είμαστε λαός που γνωρίζει, πούχει τα πνευματικά προσόντα και όλα τα προσόντα να προχωρήσει μπροστά και να ανακάμψει.

Όσον αφορά τον δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας που έχει αυτοανακηρυχθεί με πανηγυρικό τρόπο μέχρι σήμερα ...σε δήμαρχο της "ΠΑΤΑΤΑΣ" ...σε όλους τους τομείς... καλό θα είναι να ασχοληθεί επιτέλους με τα πραγματικά προβλήματα του δήμου και με όσα είχε υποσχεθεί προεκλογικά με τις μακέτες και τις παρουσιάσεις του...
 
Top