Ύστερα από όσα συνέβησαν και εξακολουθούν να συμβαίνουν στη πολιτική ζωή της χώρας μας από τους κυβερνώντες και συγκυβερνώντες, καταλήγουμε στο συμπέρασμα να πούμε ότι πρόκειται για ένα λαό ηλίθιο, πρόκειται για ένα λαό που ξεχνάει, πρόκειται για... ένα λαό που του αρέσει να τον μαστιγώνουν και ύστερα να διαμαρτύρεται. Μετά από το οικονομικό χάος που μας έφερε η κυβέρνηση του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ επί δύο χρόνια τώρα συνεχώς, έπρεπε να πάει κόσμος να ψηφίσει νέο πρόεδρο το ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ; Ποιος είναι αυτός ο Βενιζέλος, μήπως είναι κάποιο νέο πρόσωπο που μπήκε τώρα μόλις στη πολιτική; Μήπως ήρθε από άλλο πλανήτη για να σώσει την Ελλάδα; Αυτός ο «κύριος» δεν ήταν το νούμερο 2 στη κυβέρνηση ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και τώρα ήρθε και έγινε το νούμερο 1; ΄Οσοι πήγαν και τον ψήφισαν, δεν έχει σημασία αν πήγαν 20.000 ή 50.000 ή 100.000 ή 200.000 Πασόκοι, πιστεύουν ότι αυτός ο άνθρωπος είναι άμοιρος ευθυνών για όσα συνέβησαν εις βάρος της Ελλάδας και εις βάρος των Ελλήνων; Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ δεν είναι αυτή που ψήφισε δύο μνημόνια, εφαρμοστικούς νόμους μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, νέα δανειακή σύμβαση και τόσα άλλα, κατ΄εντολή της Τρόικας και των άλλων Ευρωπαίων τοκογλύφων; Τι ζητάνε τώρα με την εκλογή νέου Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, θέλουν να τους δώσει ο λαός ξανά νέα εμπιστοσύνη για να μας αποτελειώσουν ; Γιαυτό κύριοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ πήγατε προχθές και εκλέξατε το νέο σας πρόεδρο ; ΄Ερχομαι τώρα στον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ που ακούω συνέχεια να ζητάει αυτοδυναμία στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Εσύ δεν ήσουνα φίλε Αντώνη που δύο χρόνια φώναζες και έλεγες ότι δεν πρόκειται να συμπράξεις στο λάθος του Γιώργου Παπανδρέου και δεν ψήφισες το πρώτο μνημόνιο; Τώρα τι είναι εκείνο που σε έκανε να ψηφίσεις το δεύτερο μνημόνιο και τη νέα δανειακή σύμβαση και μάλιστα όσοι βουλευτές της Ν.Δ. δεν ψήφισαν τους απομάκρυνες από το κόμμα; Μήπως η εντολή που πήρες από την Αμερική έλεγε ότι για να πάρεις και συ μια γεύση πρωθυπουργού πρέπει να ψηφίσεις τα πάντα ; Κάτι τέτοιες ειδήσεις τιτιβίζουν κάποια πουλάκια που πετάνε στον ουρανό Αντωνάκη.

Εσύ δεν είσαι εκείνος που διέγραψες τη Μπακογιάννη, επειδή ψήφισε το πρώτο μνημόνιο και εσύ δεν είσαι εκείνος που διέγραψες 21 βουλευτές επειδή δεν ψήφισαν το δεύτερο μνημόνιο; Τι γίνεται με σένα, άλλα λες και πράττεις τη πρώτη φορά και άλλα τη δεύτερη; ΄Υστερα λοιπόν από τέτοιες κινήσεις που κάνεις, θέλεις να σε εμπιστευτεί ο λαός και να σου δώσει μάλιστα και αυτοδυναμία; Είσαι καλά άνθρωπέ μου; Kαι τελειώνω με ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ και ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ που κινήθηκαν κι αυτοί στην ίδια γραμμή, αφού υπερψήφισαν το πρώτο μνημόνιο και έρχονται τώρα ως μετανοούσες Μαγδαληνές και ζητάνε ψήφο από τον Ελληνικό λαό για να ξαναμπούνε στη βουλή να τα οικονομάνε, να περνάνε αυτοί καλά και ο λαός να δυστυχεί. Δεν ξέρω αν τελικά ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ θα επιζήσει πολιτικά, διότι στα τελευταία γκάλοπ βρίσκεται οριακά στο να μπει στη βουλή, η δε ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ σε όλα τα γκάλοπ είναι νεκρή πολιτικά, αφού δεν συγκεντρώνει ποτέ το πολυπόθητο ποσοστό εισόδου της στη βουλή, που είναι το 3%. 

Υστερα λοιπόν από όλα αυτά, καλό θα είναι να σκεφθεί πολύ σοβαρά ο Ελληνικός λαός το θέμα της εκλογής και να τιμωρήσει τους πολιτικούς που μας έφεραν σ΄αυτή την τραγική κατάσταση. Δεν πρέπει να ξαναμπούν στη βουλή οι προδότες της Ελλάδας και να μην πλανηθεί ο λαός από τα άνοστα, τα άγευστα και τα άοσμα λόγια του παρλαπίπα Βαγγέλη Βενιζέλου. ΄Εχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τις οικογένειές μας, έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από όλους αυτούς τους τυράννους που δεν θέλουν το καλό της χώρας μας και το καλό το δικό μας και να καταψηφίσουμε αυτά τα κόμματα, στηρίζοντας νέες πολιτικές κινήσεις, με νέους ανθρώπους, με νέα ελπιδοφόρα μηνύματα και με νέες ιδέες. Ας δοκιμάσουμε και μια τέτοια αλλαγή, άλλωστε όλους τους παλιούς τους δοκιμάσαμε και είδαμε τα αποτελέσματα. Καταθέσεις εκατομμυρίων αυτοί, πείνα ο λαός, τεράστια και πολλά ακίνητα αυτοί, δυστυχία ο λαός, πολυτελή αυτοκίνητα και κότερα αναψυχής αυτοί, εξαθλίωση ο λαός. ΄Ισως μια πραγματική και μαζική αλλαγή φέρει καλύτερα αποτελέσματα για το λαό. Δεν έχουμε άλλωστε να χάσουμε και τίποτα. Ψηφίζοντας ξανά τους παλιούς η ψήφος μας σίγουρα πάει στα σκατά, όπως και τόσες προηγούμενες φορές, γιατί όχι μια φορά να δοκιμάσουμε κάτι άλλο καινούργιο; Και ας θυμηθούμε ότι ποτέ, μα ποτέ, δεν είδαμε κανέναν Υπουργό της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ να περνάει τη πόρτα της φυλακής για όσα σκάνδαλα ακούσαμε και διαβάσαμε ότι κάποιοι απ΄αυτούς διέπραξαν. Τι συμβαίνει λοιπόν, μήπως οι μεν καλύπτουν τους δε και όλοι οι ένοχοι βγαίνουν πάντα λάδι; Ε, λοιπόν αξίζει τον κόπο να τους ξαναστείλουμε εκπροσώπους μας στο Κοινοβούλιο;

Aναγνώστης
 
Top