Τσίπρας: "Τι θέλει ο Πάγκαλος; Να τον επευφημούν;" : Για κυνισμό της εξουσίας μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας στον Σκάι αναφερόμενος στις περαστικά επιθέσεων πολιτών εναντίον πολιτικών κάνοντας, παράλληλα, λόγο για προβοκάτσια κατά του ΣΥΡΙΖΑ.«Πρόκειται
Για κυνισμό της εξουσίας μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας στον Σκάι αναφερόμενος στις περαστικά επιθέσεων πολιτών εναντίον πολιτικών κάνοντας, παράλληλα, λόγο για προβοκάτσια κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
«Πρόκειται για θράσος. Η κοινωνία δεν μπορεί να αντέξει πλέον τον κυνισμό της εξουσίας. Ο κόσμος έχει υποστεί τεράστιες θυσίες. Λέω συγχαρητήρια σ΄ αυτή την κοινωνία που συγκρατείται, που έχει τη δυνατότητα να επιβιώνει με αξιοπρέπεια» ανέφερε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου περί τραμπούκων του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε: «Όταν μεταναστεύουν οι Έλληνες για να γίνουν ταξιτζήδες στην Αυστραλία, τι θέλει ο κ. Πάγκαλος του “μαζί τα φάγαμε”; Να τον επευφημούν; Είναι γνωστό ότι θέλουν να δημιουργήσουν τον εσωτερικό εχθρό. Η σκληρή αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μετονομαστεί σε “ανομία” εντός του πολιτικού φάσματος. Αυτό τους βολεύει εκλογικά».
Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε στη συνέχεια ότι η Αριστερά και ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι θύματα συνεχούς προβοκάτσιας: «Δεν είναι στην κουλτούρα της Αριστεράς να ενθαρρύνει τακτικές βίας. Ξέρουμε ότι ετοιμάζουν εναντίον μας διάφορες προβοκάτσιες με αφορμή την 25η Μαρτίου. Εμείς δεν συνηθίζουμε να πηγαίνουμε στις παρελάσεις καλώς ή κακώς. Ο κόσμος όμως, εξοργισμένος όπως είναι, με αφορμή την παρέλαση, πιθανόν να θέλει να δείξει τη διαμαρτυρία του κι αυτό είναι δικαίωμά του. Εμείς απλώς υπογραμμίζουμε ότι πρέπει να είναι προσεκτικός».
Ο ίδιος εκτίμησε ότι η Αριστερά αποτελεί πλειοψηφικό ρεύμα και «γι΄ αυτό και πρέπει να υπάρξει σύμπραξη των κομμάτων της, καθώς το κρίσιμο δίλημμα των εκλογών είναι οι συνέταιροι του Μμημονίου να μην έχουν πλειοψηφία στην επόμενη Βουλή». Παράλληλα τάχθηκε ανοικτά κατά της εξόδου της χώρας από το ευρώ.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Τσίπρα
Star.gr 
 
Top