Του Γιώργου Κρόγια
Καιρός να το καταλάβουν αυτό και όσοι μυρίζουν τον καπνό στο διπλανό σπίτι και νομίζουν ότι θα σωθούν με νεροπίστολα ή γλείφοντας κατουρημένες πολιτικές ποδιές...
Καμία άφεση αμαρτιών:
- σε κανέναν πούστη, που ισχυρίζεται ότι ξέρει ποιο είναι το καλό μας καλύτερα από εμάς και μας απαγορεύει να εκφραστούμε ελεύθερα και δημοκρατικά!
- σε κανέναν καριόλη, που μας υποχρεώνει να ζήσουμε στην φτώχεια και την εξαθλίωση για να γίνει δήθεν βιώσιμο το χρέος ΤΟΥ!
- σε κανένα αρχίδι που θα πει "φταίμε κι εμείς" ή "μαζί τα φάγαμε", για να...
"ακυρώσει" τις μαζικές μας αντιδράσεις!
- σε κανέναν πολιτικό, που σήμερα μας... "σώζει" ρουφώντας μας το αίμα για να ξεχρεώνονται τα θαλασσοδάνεια, οι μίζες εξοπλιστικών, τα ΕΣΠΑ, η Siemens, τα Χρηματιστήρια, οι τράπεζες, τα δομημένα ομόλογα των Ταμείων και όλες οι λαμογιές που έκανε και συνεχίζει να κάνει!
- Σε κανέναν υπουργό πρώην και νυν, που χάριζε και χαρίζει τεράστια χρέη στα πραγματικά αφεντικά του!
- σε κανέναν ανίκανο, που πιστεύει ότι αυτό που θα ζήσουμε τουλάχιστον για 20 χρόνια είναι μονόδρομος!
- σε κανέναν πουλημένο που υπόσχεται στους δανειστές για εμάς χωρίς εμάς ότι θα αλλάξει ακόμη και το Σύνταγμά μας για να έχει προτεραιότητα το χρέος ΤΟΥ!

Οι δανειστές μας, την δουλειά τους κάνουν. Κοιτάνε τα δικά τους συμφέροντα. Οι πολιτικοί μας ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ για να υπερασπιστούν τα δικά μας;;;

Όποιο μέσο κι αν χρησιμοποιείστε για να με φιμώσετε, να με μειώσετε, να με λοιδορήσετε,
όσο κι αν με απειλήσετε, δεν σας φοβάμαι καθόλου πλέον.
Γιατί δεν έχω να χάσω τίποτα!
Μέχρι το τέλος του 2012 θα μου έχετε πάρει τα πάντα! Θα έχετε στεγνώσει τελείως την μικρομεσαία τάξη για να ξεχρεώσετε ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΑΝΕΙΑ!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΟ 2020
ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ!
 Φύγετε τώρα, όσο ακόμη μπορείτε...
 
Top