Ανησυχία και οργή επικρατεί στον Ολυμπιακό για το νομοσχέδιο που πήγε στη Βουλή και ψηφίστηκε την Τετάρτη (15/2) ο Παύλος Γερουλάνος, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι υπάρχει κίνδυνος να μείνουν εκτός Ευρώπης.
Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι το νομοσχέδιο εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού και πως με αυτό το νόμο δημιουργείται ο κίνδυνος να μείνουν εκτός Ευρώπης τόσο ο ίδιος, όσο και ο ΠΑΟΚ αλλά και η Εθνική Ομάδα.

«Αν η FIFA πάρει μια απόφαση αποκλεισμού της Ελλάδας από τις διεθνείς διοργανώσεις μετά ποιος θα το σώσει αυτό; Η ΕΠΟ; Είναι τυχαίο ότι οι επιτροπές που αναβαθμίζονται, η ΔΕΑΒ και η ΕΕΑ είναι γεμάτες από ανθρώπους που πρόσκεινται σε μία συγκεκριμένη πασίγνωστη οικογένεια;

Κι ο Ολυμπιακός είναι τρελός που φωνάζει εδώ και μήνες ότι ένα ολόκληρο κυβερνητικό σύστημα σπρώχνει το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό; Ώστε να βρεθεί με τα 25 εκατ. ευρώ του Champions League για να μην βάλουν λεφτά οι μέτοχοί του, αλλά και να γίνει πιο ελκυστικό προϊον προς πώληση του χρόνου πια;», λένε οι «ερυθρόλευκοι.

πηγη:gazzetta.gr 
 
Top