Το φλερτ ξεκίνησε ανάμεσα στις δύο Κυριακές των προηγούμενων δημοτικών εκλογών. Ζούπης-Κούβαρης και Μαυρογιαννόπουλος, δεν το έκρυψαν ποτέ ότι έχουν χημεία μεταξύ τους. 
Τόσο στα καφενεία, όσο και στις συνεδριάσεις του Δ.Σ, όπου Ζούπης και Κούβαρης κάνουν πάρτι, παίζοντας πολιτικό πινγκ πονγκ. 
Η ανυπαρξία Μελά και Χρυσού και η παταγώδης αποτυχία Τζανή, τους έφεραν κοντά πριν ακόμα κλείσει χρόνος από τις εκλογές του 2010. Κούβαρης και Μαυρογιαννόπουλος, προσχώρησαν στο Ζούπη και παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ανίερη πολιτικά συμμαχία δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, όλοι γνωρίζουν ότι είναι κλεισμένη εδώ και δύο μήνες. 
Το πρόβλημα και για τους τρεις είναι άλλο. 
Ότι οι εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο θα οδηγήσουν τη ΝΔ στο να κατεβάσει δικό της υποψήφιο και τότε Κούβαρης και Μαυρογιαννόπουλος (ειδικά ο δεύτερος) θα πιεστούν να παρατήσουν το Ζούπη. 
Βλέπετε Τραγάκης και Νεράντζης (θα επανεκλεγούν εύκολα, αφού ο Φαήλος δεν τραβάει), έχουν καταλήξει στο πρόσωπο που θα κατέβει στις επόμενες εκλογές, ενώ και ο Κουράκος δεν διαφωνεί. 
Ο μόνος που διαφωνεί είναι ο Μελάς, αλλά κι αυτός στο τέλος θα κάνει πίσω, αφού βλέπει ότι οι συσχετισμοί δεν τον ευνοούν.
 Όσο για τον Τζανή; 
Κοιμάται με τα τσαρούχια και οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε παταγώδη ήττα. 
Για να καταλήξουμε. 
Ο υποψήφιος της ΝΔ και ο Ηλίας ο Πατίδης του ΚΚΕ, θα αποτελέσουν τα πιο χοτ ονόματα στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
 
Top