Κανείς δεν ενδιαφέρεται αν θα βγάλετε και ποιόν αρχηγό. Τι αξία έχει τώρα αφού το πλέον σίγουρο είναι ότι δεν έχετε πια οπαδούς. Σας έφυγαν και σας το είχαν πει.
Δεν άντεξαν το ΠΑΣΟΚ των λαμογιών, των εκβιαστών, των ψευτοσυνδικαλιστών, των ξεπουλητών, των συγκαλύψεων, των συντεχνιών και των βολεμένων. Αυτοί θα είναι και οι αποκλειστικοί οπαδοί και ψηφοφόροι σας γιατί άλλοι δεν υπάρχουν.
Δεν θέλατε κανόνες, διαφάνεια, αξιοκρατία, απόδοση δικαιοσύνης και δημοκρατία, παίξατε το τελευταίο σας χαρτί στο βωμό των συμφερόντων και αρπάξατε και τα τελευταία υπολείμματα. Τώρα παριστάνετε τους διαφωνούντες και τους πατριώτες μπας και ξεγελάσετε τον κόσμο. Έλα μου όμως που σας έμαθε για καλά ο κάθε πικραμένος και ετοιμάζεται στην πρώτη ευκαιρία να σας δώσει την κλωτσιά που σας αρμόζει.
Α, το τελευταίο κόλπο με τον ΔΟΛ δεν πιάνει, βρέστε κάνα άλλο. Δηλαδή έπρεπε ότι παπαριά κάνατε ο ΔΟΛ να σας εξυμνεί μπας και του δώσετε δάνειο; Τέτοια ομολογημένη διαπλοκή τώρα που φτάσαμε στον πάτο, κανείς δεν την περίμενε.
Ούστ από δω ρε ξεφτίλες, προδότες της πατρίδας και των ονείρων μας.
Ούτε ένας από σας και τα συνεταιράκια σας από τους άλλους χώρους να μην μπει στη νέα Βουλή. Μαύρο, μέχρι να εξαφανιστείτε από προσώπου γης και σεις και οι επίδοξοι απόγονοί σας.
Μόνη μας λύση η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ.

Αναγνώστης
 
Top