Δείτε πόσο απλά μας παραπλανούν... Να΄χαμε να λέγαμε δηλαδή! Δεν δόθηκε παροχή σε παιδόφιλους λένε και τώρα οκ, λύθηκε το θέμα...
 -Αν είχατε δώσει και παροχές θα φεύγατε νύχτα από δω. Σας σιχαθήκαμε... 
Πείτε μας τώρα και για τον Κανονισμό Εκτίμησης Βαθμού Αναπηρίας... Δώστε εξηγήσεις όσο προλαβαίνετε... 
Ασθματικές και σπασμωδικές προσπάθειες του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μετά το σάλο που ξέσπασε από την αναγνώριση ποσοστών αναπηρίας σε παιδόφιλους, σαδομαζοχιστές, τραβεστί (παρενδυτικούς), φετιχιστές, πυρομανείς, επιδειξιομανείς, εθισμένους στο τζόγο και άτομα με πληθώρα σεξουαλικών και άλλων διαστροφών.
Κανένα επίδομα δεν δόθηκε, ξεκαθαρίζει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας. Η ανακοίνωση έρχεται μόλις την πρώτη εργάσιμη μέρα μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου το Σάββατο. “Κανείς ασφαλισμένος δεν έχει λάβει καμία προνοιακή παροχή με βάση τα νέα ποσοστά” τονίζει η ανακοίνωση, η οποία επικαλείται τη γνωμοδότηση “επιτροπής ιατρών υψηλού κύρους” για να αιτιολογήσει την απόδοση ποσοστού αναπηρίας στις παραπάνω κατηγορίες διαστροφών.
Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες ήδη από το Σάββατο, ο Κανονισμός Εκτίμησης Βαθμού Αναπηρίας (ΚΕΒΑ) εξετάζεται ήδη προκειμένου να αναθεωρηθούν οι επίμαχες διατάξεις.
“Ο νέος ΚΕΒΑ που θα εφαρμοστεί για την απονομή συντάξεων και οποιωνδήποτε άλλων παροχών, δεν περιλαμβάνει τις κατηγορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας” αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει ότι θα δημοσιευθεί εκ νέου στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως ο Κανονισμός μετά την επανεξέτασή του από το υπουργείο και ειδική επιτροπή.
Όσο, πάντως, δεν δημοσιεύεται νέο ΦΕΚ, ο Κανονισμός που περιέχει την αναγνώριση ποσοστών αναπηρίας σε άτομα που ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες διαστροφών, παραμένει σε ισχύ. 
tromaktiko.blogspot
 
Top