ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα σχετικά ζαρζαβατικά, αυγουλάκια, γιαουρτάκια, ντομάτες δεν είναι δωρεάν! Τα φέρνετε από το σπίτι σας! …τα ΜΑΤ θα περιφρουρούν την προβολή-προπαγάνδα της σύγχρονης Ρόζας Λούξεμπουργκ του μνημονίου;
«ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ – Συναυλίες στις γειτονιές της Αθήνας». Αυτός είναι ο τίτλος της νέας, συγκινητικής προσφοράς του μεγάλου Έλληνα καλλιτέχνη, Γεωργίου Νταλάρα.
Κάντε τον κόπο, σας παρακαλώ, και διαβάστε κάποια μικρά αποσπάσματα από το κείμενο για τις συναυλίες αυτές πουαφιλοκερδώς και κυρίως ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ θα προσφέρει ο Γιώργος Νταλάρας.
«Δέκα συναυλίες στις...
 άκρες της Αθήνας και του Πειραιά μαζί με τους ανθρώπους που ζουν στη γειτονιά και δίνουν ζωή στην πόλη.
Είναι η επιθυμία του Γιώργου Νταλάρα, να βρεθεί κοντά στους χιλιάδες συμπολίτες μας, στις μισθοσυντήρητες οικογένειες, στους ανέργους, που η ζωή τους καθημερινά γίνεται όλο και πιο δύσκολη και η επιβίωσή τους πιο αβέβαιη, από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης (…).
Αυτή η πρωτοβουλία είναι μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης και συμμετοχής που μας θυμίζει ότι η μουσική πάντα μπορεί να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας.
Φίλος ανάμεσα σε φίλους, γνωστούς και μη, με βαθιά την πρόθεση και επιθυμία να βρεθεί και να συνομιλήσει μαζί τους, μέσα από τα τραγούδια και τις μουσικές του, που πάντοτε ενώνουν, ψυχαγωγούν, συντροφεύουν, παρηγορούν, δίνουν χαρά και λυτρώνουν.
Το ελληνικό τραγούδι στάθηκε, πάντα, δίπλα στους Έλληνες και στις πιο δύσκολες στιγμές τους. Έτσι μπορεί να κάνει και σήμερα ξορκίζοντας την παραλυτική επίδραση του φόβου, της απομόνωσης και της κοινωνικής αποξένωσης».
Διαβάστε τώρα σε ποιες περιοχές θα γίνουν αυτές οι συναυλίες ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ και με ελεύθερη είσοδο, από τον Γιώργο Νταλάρα:
….. Νίκαια – Ρέντης, …. Περιστέρι, ….. Αιγάλεω ή Χαϊδάρι, ….. Ίλιον ή Άγιοι Ανάργυροι, …. Καλλιθέα, ….. Νέα Σμύρνη, …… Ηλιούπολη, … Δάφνη – Υμηττός ή Άγιος Δημήτριος, …. Καισαριανή, Ηράκλειο Αττικής, Νέα Ιωνία ή Νέα Φιλαδέλφεια.
ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΣΥΜΠΤΩΣΗ:
Οι εννιά από τις δέκα συναυλίες θα πραγματοποιηθούν σε δήμους που ανήκουν στην εκλογική περιφέρεια της Β΄ Αθηνών. Η σύζυγος του κ. Γιώργου Νταλάρα είναι βουλευτής της Β΄ Αθηνών και προφανώς θα είναι και πάλι υποψήφια στη Β΄ Αθηνών!
Κάποιος κακοπροαίρετος αμέσως θα σκεφτόταν ότι οι συναυλίες του κ. Νταλάρα θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας της συζύγου του.
Όμως, αν είναι έτσι, γιατί αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι «Οι παραπάνω συναυλίες θα τελούν υπό την αιγίδα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της κάθε περιοχής»; Από πότε προεκλογικές εκστρατείες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης;
Αλλά, τι σημασία έχουν όλα αυτά από τη στιγμή που ο κ. Νταλάρας θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς και δίχως καμία ιδιοτέλεια για τις «μισθοσυντήρητες οικογένειες» και τους ανέργους;
Πάντως σε ολόκληρη τηνανακοίνωση του κ. Γιώργου Νταλάρα, δεν αναφέρονται ακριβείς ημερομηνίες πραγματοποίησης των συναυλιών. Αναφέρεται μόνο ότι θα πραγματοποιηθούν από τις 25 Ιανουαρίου έως τις 25 Μαρτίου. Έτσι, καλύπτεται ολόκληρη κάθε πιθανή προεκλογική περίοδος, θα σκεφτόταν ο κακοπροαίρετος.
Όμως εμείς δεν είμαστε κακοπροαίρετοι, οπότε: ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΡΕ! ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ!
Από kartesios
Και να συμπληρώσω εγώ πως τα πρόβατα που θα παρευρεθούν στις συναυλίες του βδελύγματος (και δυστυχώς έχουμε πολλά) είναι άξια της μοίρας τους.Τελειως άξια. Μπεεεεεεεε
Αφού ψυχή δεν πατάει στις συναυλίες του πλέον στην Ελλάδα, αφού είναι βουτηγμένος μες στα σκ@τ@ και τη διαπλοκή χρόνια τώρα, αφου η σύζυγός του εψήφισε και θα ψηφίσει τη σκλαβιά του λαού μας, αφού μας εξαθλίωσαν και ετοιμάζουν το πλήρες ξεπούλημα της Ελλάδος, θάρθει να μας πεί μερικά τραγουδάκια
Το θράσσος των καθαρμάτων είναι απροσμέτρητο. Γιατί; Γιατί μας θεωρούν πρόβατα.
Που είμαστε.
Πάγωσ' η τσιμινιέρα ρεεεεε
Ουστ!!!!!
Από  farmakoglwssa-kirki, μέσω "Το Γρέκι"
 
Top