Την βεβαιότητά του ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην ευρωζώνη εξέφρασε ο κ. Παπαδήμος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC. Στην ίδια συνέντευξή του ο κ. Παπαδήμος είπε πως η αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ και η επιστροφή στην δραχμή δεν....
αποτελεί τρόπο επίλυσης της κρίσης στην χώρα.

Εμείς απλά να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Παπαδήμος, λίγες μόλις ημέρες πριν του δώσουν την θέση του πρωθυπουργού οι κομματικοί αρχηγοί, ήταν ο ίδιος που υποστήριζε με θέρμη ότι το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων δεν πρέπει να υπερβεί το 21%.

Τι έγινε αυτή η άποψή του, την οποία υποτίθεται ότι πίστευε; Μετά από λίγες μόνο ημέρες, το ίδιο πρόσωπο έγινε ο υπεύθυνος που συζητά για κούρεμα των ελληνικών ομολόγων στο 50% και ίσως ακόμα και πιο πάνω!!!

Εμείς δεν έχουμε παρά να υποθέσουμε πλέον ότι, οι θέσεις του για την μη επιστροφή στο Εθνικό Νόμισμα, έχουν τόση αξία όση και η θέσεις του για το μη κούρεμα των ελληνικών ομολόγων. Δεν θα εκπλαγούμε λοιπόν καθόλου, αν τον δούμε να είναι το ίδιο πρόσωπο που θα διεκπεραιώνει τις διαδικασίες επιστροφής στη δραχμή. 
 
Top