Από το http://www.aftodioikisi.gr

Loukas Tzanis (αγγλιστί λόγω διεθνούς παγοδρομιο-καριέρας) φόρεσε τα παγοπέδιλά του και άρχισε να... τσουλάει, με χάρη είναι γεγονός, ανάμεσα στις αποφάσεις του και στις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας για το παγοδρόμιοστην πλατεία Κύπρου...
Παγοδρόμιο το οποίο, όπως καταγγέλλει η αντιπολίτευση, «αφού έκανε ανάθεση σε επαγγελματία της πόλης, καλέστηκε εκ των υστέρων η Οικονομική Επιτροπή και στη συνέχεια... έκτακτα το δημοτικό συμβούλιο για να δώσουν την έγκρισή τους!!!!»
Στην Οικονομική Επιτροπή, όμως, επειδή τα μέλη τους δεν είχα πάρει χάπια από το ωραιότατο αντ' αυτού δημαρχείο-φαρμακείο του, τόσο ο Αλέκος Χρυσός όσο και ο Σταύρος Μελάς «δεν ψήφισαν και δεν έδωσαν άλλοθι στις μεθοδεύσεις του δημάρχου».
Στο δημοτικό συμβούλιο, που επίσης δεν είχαν «χαπακωθεί», οιΖαχαρίας ΖούπηςΓιώργος Χάσκας και Κώστας Κούβαρης«έθεσαν έντονα το θέμα της νομιμότητας των διαδικασιών και της χρησιμοποίησης του Σώματος».
Από τη συμπολίτευση, οι Μ. ΜαράκουΧονδροκούκης και Κλ. Πάστρα έκαναν ένα τριπλό «salto simboulo» και καταψήφισαν την πρόταση, ενώ η Άννα-Μαρία Δασκαλάκη και ο Μπ. Μανουσιάδης έκαναν ένα διπλό «άξουλ» και έλειπαν από την ώρα της ψηφοφορίας.
Τι έκανε ο δήμαρχος Loukas Tzanis για να δικαιολογήσει και να ρίξει τους συμβούλους στο φιλότιμο; Έθεσε το εκβιαστικό δίλημμα «ποιοι είναι με τα παιδάκια που θα χαρούν από το παγοδρόμιο και ποιοι κατά».
My Loukas, να δεχθεί η στήλη τις καλές προθέσεις σας για τα παιδάκια. Δεν μπορεί, όμως, να μη μνημονεύσει και τη ρήση του Γκαίτε πως «ο δρόμος για την κόλαση είναι σπαρμένος με καλές προθέσεις».
Mery Christmas, my Loukas!

 
Top