Τα άκουσε ο Τζουμάκας στο facebook για τον Μπίστη
Είπε ο Στέφανος Τζουμάκας να γράψει ένα status στο facebook με… θετική διάθεση για τον Νίκο Μπίστη. Οι «φίλοι» του όμως είχαν άλλη άποψη και σχολίασαν… (α)καταλλήλως. Ο Στέφανος Τζουμάκας έγραψε:
ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΜΠΙΣΤΗ .
Ο συναγωνιστής και φίλος μου Νίκος Μπίστης αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ.
Άλλοι έπρεπε και πρέπει να παίρνουν δρόμο , μαζί με τα αφεντικά τους .
Το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ θα ξαναβρεθεί σε κοινούς αγώνες , παρά τις διαφορές, με προοδευτικούς πολιτικούς .
ΣΥΜΦΩΝΩ με τη τελευταία παράγραφο του κειμένου αποχώρησης του Νίκου:
»Η λύση θα έχει προοδευτικό πρόσημο. Δεν θα είναι έργο ούτε της δεξιάς, ούτε μιας συγκυβέρνησης αποτυχόντων, ούτε ενός σχήματος με ακροδεξιά στίγματα, ούτε μιας συνάθροισης τεχνοκρατών ευρέως φάσματος ».
ΣΩΣΤΟΣ
Δείτε τι ακολούθησε:
Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος Μπίστης και οι ιδέες του δεν έχουν καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ και την 3η Σεπτέμβρη. Ίσως -ίσως λέμε- να θέλει ο Στέφανος Τζουμάκας να αποκτήσει σχέσεις με τη ΔΗΜ.ΑΡ. Αλλά αυτό το… πράγμα δεν είναι σε καμία περίπτωση η νέα κεντροαριστερά… Αυτό, η ΔΗΜ.ΑΡ., είναι οι νεοφιλελεύθεροι εκσυγχρονιστές με «αριστερό προσωπείο» σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διασωθούν από το τσουνάμι που θα τους σαρώσει και αυτούς ως «αριστερά» δεκανίκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Εάν ο Στέφανος Τζουμάκας θεωρεί τους Μπίστηδες και τους Κουβέληδες «συντρόφους», εμείς θα πούμε ότι οι κωλοτούμπες κερδίζουν το χειροκρότημα μόνο σε τσίρκο… Και λυπούμαστε για αυτό το status του Στέφανου Τζουμάκα…
http://www.tsantiri.gr
 
Top