Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τους οργανωμένους του Ολυμπιακού. Τα θέματα της ατζέντας ήταν, φυσικά, η μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο και οι στόχοι του Θρύλου. Διαβάστε τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο πλευρών.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τους οργανωμένους του Θρύλου. Τα θέματα της «ατζέντας» ήταν, φυσικά, η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας την προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά και οι στόχοι του Θρύλου, μέχρι το τέλος της σεζόν.


Το κλίμα, βεβαίως, ήταν άψογο και απόδειξη αυτού είναι ότι ο πρόεδρος των πρωταθλητών στο τέλος της συνάντησης μοίρασε δώρα σε όσους παραβρέθηκαν στη συνάντηση. Το βάρος της κουβέντας έπεσε, όπως είναι αναμενόμενο, στις «ενέσεις» που χρειάζεται ο Θρύλος. Ο Μαρινάκης, πρέπει να ειπωθεί, πως δεν απέκλεισε τίποτα και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Τα λόγια του προέδρου του Θρύλου ήταν «μεταγραφές θα κάνουμε εφόσον βρεθεί κάτι εξαιρετικό και κρίνουμε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα άμεσα και αποτελεσματικά». Τα λεγόμενα του Μαρινάκη άφησαν ικανοποιημένους τους οργανωμένους, που είδαν τον πρόεδρο να εννοεί και να πιστεύει αυτό που λέει.

Πείστηκαν, δηλαδή, ότι από την πλευρά της διοίκησης θα γίνει ό,τι περνάει από το χέρι της, από τη στιγμή που θα βρεθεί κάτι εξαιρετικό, όπως βγαίνει τις τελευταίες μέρες προς τα έξω, προκειμένου ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί και να συνεχίσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με επιτυχία σε πρωτάθλημα Ελλάδας, Κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει η πορεία της ομάδας και οι στόχοι που έχουν τεθεί. Αυτό που ξεκαθαρίστηκε είναι ότι από τα πλάνα του Θρύλου δεν... περισσεύει τίποτα. Ο Ολυμπιακός θα κάνει ό,τι μπορεί, θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη.

Από μέρους του ο Μαρινάκης δεν ξέχασε να μοιράσει δώρα στους οργανωμένους. Ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου θέλησε να τους δείξει και έμπρακτα ότι παραμένει στο πλευρό τους.

www.katimagiko.gr
 
Top