Αγαπητά μέλη και φίλοι,
όπως γνωρίζετε, το χριστουγεννιάτικο παζάρι του συλλόγου "Ευ Ζω με τον καρκίνο", με δημιουργίες μελών και φίλων μας, αποτέλεσε...
επί 7 χρόνια ευκαιρία συνάντησης και επαφής του συλλόγου με την κοινωνία του Ηρακλείου αλλά και βασική πηγή εσόδων για τη χρηματοδότησή της δράσης του.

Φέτος υιοθετούμε έναν διαφορετικό τρόπο έκφρασης της πολύτιμης αλληλεγγύης σας προς το σύλλογό μας. Τα περισσότερα προϊόντα (ρούχα, παπούτσια, βιβλία, παιχνίδια, διακοσμητικά, cd κ.λ.π) που θα προσφερθούν στο φετινό παζάρι, είναι δεύτερο χέρι, μετά από αυστηρή ποιοτική και αισθητική διαλογή.

Η λογική της πλήρους ανακύκλωσης ενός προϊόντος αναδεικνύεται πολύτιμη, ιδιαίτερα στις μέρες μας. Ένα πράγμα λιγότερο χρηστικό για κάποιον, γίνεται καινούργιο απόκτημα και χρήσιμο για κάποιον άλλο.

Τα προϊόντα του παζαριού μας πρόσφεραν με συγκινητική προθυμία τα μέλη μας αλλά και φίλοι του συλλόγου τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. Το μηδενικό κόστος αυτών των προϊόντων μας επιτρέπει να τα διαθέσουμε σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

Στο φετινό παζάρι προσφοράς και αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι της 9 το βράδυ στη Λότζια, σας περιμένουμε με χαρά.
 
Top