Καλή σας μέρα και επετειακή 17η Νοέμβρη.Θα ήθελα να καταγγείλω κάτι το οποίο έπεσε στην αντίληψή μου εχτές. Δεν ξέρω άν είσαστε εσείς αρμόδιοι, θα απευθυνθώ και στο Δημαρχείο Κερατσινίου μαζί με φωτογραφίες που έχω για το θέμα που θέλω να καταγγείλω. 

Επί της οδού Εμμ.Μπενάκη (μεταξύ των οδών Γρηγ. Λαμπράκη και Φιλ. Εταιρείας) στο Κερατσίνι είναι παρκαρισμένο χωρίς πινακίδες πάνω από δύο-τρία χρόνια, αυτοκίνητο μάρκας SEAT, πολύ παλιό μοντέλο. Ο ιδιοκτήτης του ο οποίος έχει το σπίτι του ακριβώς εκεί που είναι παρκαρισμένο το αυτοκίνητο, το έχει τοποθετήσει εκεί για να μην μπορεί να παρκάρει άλλος γιατί δίπλα ακριβώς παρκάρει το αυτοκίνητό του ο γιός του και δεν θέλει να το πλησιάζει άλλο αυτοκίνητο. 

Προχτές είδα με ιδιαίτερη ανακούφιση ότι είχε κολληθεί στο παρ-μπρίζ του αυτοκινήτου το ειδικό σήμα ότι το αυτοκίνητο είναι εγκαταλελειμμένο και θα μετακινηθεί. Το ίδιο βράδυ αυτό το σήμα έλλειπε!!!! (προφανώς, ο ιδιοκτήτης του παλιού SEAT, ξεκόλλησε (με ιδιαίτερη προσοχή αφού δεν άφησε ούτε ίχνος παρά μόνο φαίνεται το σημάδι γύρω-γύρω) την ειδική σήμανση!!!! 

Παρεπιμπόντως ο ίδιος κύριος έχει τοποθετήσει ένα επίσης παμπάλαιο μηχανάκι πίσω από το παρκαρισμένο αυτοκίνητο του γιού του το οποίο μηχανάκι το έχει ΒΙΔΩΣΕΙ στο ασφαλτόστρωμα. Έχει δηλαδή τρυπήσει με τρυπάνι την άσφαλτο δίπλα στο πεζοδρόμιο, έξω από το σπίτι του και έτσι έχει βιδώσει το μηχανάκι για να μην το μετακινεί κανείς. 

Τελευταίο σχόλιο είναι ότι ο γιός του υπερήλικα αυτού κυρίου είναι αστυνομικός και κάθε προσπάθεια αναφοράς ότι παρανομεί, έχει σαν απάντηση ότι ο γιός του είναι αστυνομικός και δεν του κάνουν τίποτα.

Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας και θα ήθελα, άν εσείς γνωρίζετε, να μου πείτε άν χρειάζεται να απευθυνθώ και κάπου αλλού εκτός από το Δημαρχείο Κερατσινίου.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
 ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
 
Top