Με εκπτώσεις και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προσπαθεί ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς να προσελκύσει μεγάλους πελάτες κρουαζιέρας. Σύμφωνα με όσα εξήγγειλε η...
διοίκηση του οργανισμού, εκτός της μείωσης των τιμών, ο ΟΛΠ θα προχωρήσει και στη δημιουργία βάσης δεδομένων για την προσέγγιση και εξυπηρέτηση των κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι, έτσι ώστε όλες οι εταιρείες να γνωρίζουν την προτεραιότητά τους από τις 25 Οκτωβρίου κάθε έτους, για όλο τον επόμενο χρόνο.

Για τυχόν εκπρόθεσμα προγράμματα αφίξεων καθώς και τυχόν έκτακτες επισκέψεις, οι σχετικές ανακοινώσεις θα αναρτώνται μέχρι 31 Δεκεμβρίου κάθε έτους. Όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια κρουαζιέρας του 2012 θα βρίσκονται αναρτημένα στο διαδίκτυο.

Ειδικότερα για την προσέλκυση μεγάλων πελατών κρουαζιέρας καθιερώνονται βάσει της ετήσιας επιβατικής κίνησης, έκπτωση επί της χρέωσης συστημάτων ελέγχου από 10% έως 30%.

Επίσης, καθιερώνονται εκπτώσεις επί της χρέωσης μεταφοράς χειραποσκευών των επιβατών βάσει του ετήσιου αριθμού διελεύσεων από 5% έως 15%. Συνεχίζουν, εξάλλου, να υφίστανται οι εκπτώσεις 50% για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών επί της τιμής τιμολογίου και για φοιτητές και μαθητές ύψους.

Τέλος για όλους τους επιβάτες, οι οποίοι θα διακινούνται από Δεκέμβριο μέχρι Μάρτιο, θα παρέχονται πρόσθετες εκπτώσεις 30%.
 
Top