Καθημερινά όποιος προσπαθεί να περάσει από την ΙΙ Μεραρχίας στον Πειραιά θα πρέπει να είναι οπλισμένος με τεράστια αποθέματα υπομονής . Τουριστικά λεωφορεία που μεταφέρουν τουρίστες από το λιμάνι στην Ακρόπολη επιλέγουν τον συγκεκριμένο δρόμο είτε κατ’εντολή (εργοδότη-αστυνομίας δεν γνωρίζω) είτε γιατί έτσι τους βολεύει.

Ταυτόχρονα στον ίδιο δρόμο και συγκεκριμένα μετά το φωτεινό σηματοδότη της διασταύρωσης με την Ηρώων Πολυτεχνείου , οι οδηγοί βρίσκονται αντιμέτωποι και με τους οδηγούς ταξί οι οποίοι επειδή δεν έχουν δουλειά , διπλοπαρκάρουν στο συγκεκριμένο δρόμο και στήνουν πηγαδάκια για να «σκοτώσουν» την ώρα τους. Το αποκορύφωμα όμως είναι τα φορτηγά που ξεφορτώνουν ή φορτώνουν εμπορεύματα για super market που βρίσκεται λίγο πιο κάτω.
Φανταστείτε να προσπαθεί να περάσει ένα τουριστικό λεωφορείο ένα διπλοπαρκαρισμένο φορτηγό super market την ώρα που στην απέναντι λωρίδα προσπαθεί να ανέβει την ανηφόρα ένα άλλο φορτηγό και όλο αυτό επί 5 ακόμα τουριστικά λεωφορεία κολλημένα από πίσω!!!

Η αστυνομία όπως πάντα ωσεί παρών, η δημοτική αστυνομία αν δεν δώσει εντολή ο ίδιος ο Δήμαρχος κάνει παρέα στην αστυνομία και την ταλαιπωρία την τραβάει μόνο ο κόσμος είτε είναι πεζός είτε οδηγός. Μήπως ο καθένας νομίζει ότι ο δρόμος αυτός και ο κάθε δρόμος είναι τσιφλίκι του; Αν ναι να κλείσουμε όλοι τον δρόμο έξω από το σπίτι μας και να τον ανοίγουμε μόνο όταν θέλουμε .
Σαν δεν ντρεπόμαστε…
 
Top