Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ...
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΟΛΗ ΤΗΝ "ΜΕΛΟΔΡΑΜΑΤΙΚΗ" ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ



Την ανάγκη να εφαρμοστεί το ενδιάμεσο πρόγραμμα, που ψηφίστηκε το καλοκαίρι, και με συγκεκριμένες προθεσμίες υπογράμμισε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Λιντζέρης. Ερωτηθείς για το.....
ενδεχόμενο εκλογών, ανέφερε ότι είχε προτείνει ή κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ή προσφυγή στις κάλπες. Τόνισε, όμως, ότι εκλογές στην παρούσα φάση και με ανοιχτά όλα τα μέτωπα, θα σήμαινε ότι τον άλλον μήνα δεν θα πληρωθεί τίποτα. Παράλληλα, χαρακτήρισε την ομιλία του κ. Σαμαρά εκτός τόπου και χρόνου και επεσήμανε ότι οι κινήσεις του κ. Βενιζέλου είναι κινήσεις φορσέ και όχι δικές του.
Συνέντευξη στην εκπομπή «Άκρως Ραδιοφωνικό και απόρρητο» με τον Τάκη Σαράντη και τον Παναγιώτη Τσούτσια.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Πόσο καλά θα είμαστε απόψε το βράδυ;»

Δ. ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ: «Ούτε εγώ ξέρω. Ελπίζω να μην έχουμε κάτι καινούριο, με τη έννοια ότι θα μείνει ο αντιπρόεδρος στην θέση του. Εκείνο που πρέπει να γίνει είναι να εφαρμοστεί το ενδιάμεσο πρόγραμμα, αυτό που ψηφίστηκε το καλοκαίρι, και μάλιστα με συγκεκριμένες προθεσμίες. Ελπίζω να μείνει εκεί. Γιατί πραγματικά αν έχουμε και άλλους μισθούς και άλλες συντάξεις προκειμένου να εξασφαλίσουμε την άλλη δόση, ιδιαίτερα με αυτά τα χαράτσια που ήρθαν έστω αναγκαστικά αυτές τις μέρες, πραγματικά νομίζω πως θα έχουμε κρίση κατάθλιψης του ελληνικού λαού και αύξηση των καρδιαγγειακών νοσημάτων.»

Δ. ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ: «Οι τροϊκανοί ανάλογα με το αν πηγαίνουν καλά οι φιλελεύθεροι στις εκλογές στο Βερολίνο και ανάλογα με το τι λέει η τάδε κυβέρνηση συνασπισμού της τάδε χώρας, ανάλογα με το τι κάνουν εκεί σκληραίνουν τα μέτρα εδώ.»

Δ. ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ: «Εγώ μιλάω γενικώς για μια σειρά δεσμεύσεων, για μια σειρά κυβερνητικών εξαγγελιών, κακών βέβαια αλλά εξαγγελιών, που μένουν στα χαρτιά.»

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Ποιος ευθύνεται για αυτό;»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ: «Είναι θέμα βούλησης αφενός μεν της κυβέρνησης, αφετέρου είναι μια λειτουργία συνολικά της κρατικής μηχανής και βεβαίως των πολύ μεγάλων αντιδράσεων που υπάρχουν στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και των διαφόρων κοινωνικών στρωμάτων και ομάδων, και με το δίκιο τους.»

ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δ. ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ: «Εγώ προσωπικά είχα προτείνει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, ειδάλλως προσφυγή στις κάλπες. Σήμερα όμως και με ανοιχτά όλα αυτά τα μέτωπα και με δεδομένου ότι τα ταμειακά αποθέματα του Δημοσίου τελειώνουν στα μέσα του Οκτώβρη, αυτός ο οποίος θα πει εκλογές τώρα χωρίς να κλείσει αυτό τουλάχιστον το μέτωπο θα σήμαινε ότι τον άλλον μήνα δεν πληρώνουμε τίποτα.»

Δ. ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ: «Είναι φοβερό η εκτός τόπου και χρόνου ομιλία του κ. Σαμαρά και η παντελής του άρνηση να συμμετάσχει σε μια εθνική προσπάθεια ανάκαμψης.»

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Αν δεν υπάρξει αυτή η κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, η κάλπη είναι λύση;»

Δ. ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ: «Η κάλπη πλέον από ένα σημείο και μετά θα είναι αναγκαστική λύση, αλλά δεν θα πρέπει να είναι μία λύση η οποία να ρισκάρει τους μισθούς μας, τις συντάξεις, τις δαπάνες γενικώς για κοινωφελείς δράσεις του Δημοσίου και όλα αυτά.»

Δ. ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ: «Οι κινήσεις που κάνει ο Βενιζέλος είναι κινήσεις φορσέ, δεν είναι δικές του. Η κατεύθυνση δόθηκε δυστυχώς από πέρσι τη άνοιξη στο Καστελόριζο όταν μπήκαμε στο μνημόνιο, σε αυτή την ιστορία. Από εκεί και πέρα και με δεδομένη την καθυστέρηση στην εφαρμογή μιας σειράς διαρθρωτικών και άλλων αλλαγών, αυτή τη στιγμή ο κ. Βενιζέλος βρίσκεται σε έναν μονόδρομο και προσπαθεί να σώσει οτιδήποτε και αν σώζεται, δεν ξέρω αν μπορεί να το καταφέρει όμως.»


ΥΓ: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΥΡΙΕ ΛΙΝΤΖΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΣ.ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ;;
ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ;;;ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ;;
ΟΤΑΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 ΚΑΙ 2 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΑΣ;;;ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Ο ΠΛΕΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΣΠΑΡΑΚΗΣ
ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ
http://dunamitis.blogspot.com
 
Top