Το αθλητικό κέντρο «Παναγιώτης Σαλπέας» με τιμή και υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι επιλέχτηκε από το εν Ελλάδι επιτελείο των ακαδημιών της Arsenal F.C να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του από τον Σεπτέμβριο σχολή ποδοσφαίρου του ιστορικού Αγγλικού συλλόγου.
Το γεγονός  αυτό αποτελεί ύψιστη τιμή όχι μόνο για το Αθλητικό μας Κέντρο , αλλά και για ολόκληρη την πόλη του  Περάματος και της ευρύτερης  περιοχής του Πειραιά.
Η επιλογή του  αθλητικού μας κέντρου έρχεται  να αναδείξει την σημαντική δουλειά  που γίνεται στα επτά χρόνια της  λειτουργίας των ακαδημιών «Παναγιώτης  Σαλπέας» σε συνδυασμό με το ομώνυμο τουρνουά που διεξάγεται κάθε χρόνο για ολόκληρο το χειμώνα στις εγκαταστάσεις μας.
Ήδη οι προπονητές μας παρακολούθησαν εκπαιδευτικό σεμινάριο  στις εγκαταστάσεις της Elite Arsenal academy στο Λουτράκι από τους υπευθύνους των Arsenal Soccer Schools σε Ελλάδα και Ευρώπη εντρυφώντας στην φιλοσοφία του φημισμένου συλλόγου και από αρχές Σεπτεμβρίου μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους σε παιδιά ηλικίας από 5 ετών που επιθυμούν να γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας των «κανονιέρηδων», υπό την ψηλή εποπτεία του υπευθύνου των σχολών της Άρσεναλ στην Ελλάδα και παλαιού διεθνή ποδοσφαιριστή κ. Λάκη Παπαϊωάννου.
Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει από τις  αρχές Ιουλίου.
Για πληροφορίες  στα τηλέφωνα 210 4412361 και 210 4412306 ή  κατ΄ ιδίαν στην διεύθυνση Λεωφ. Δημοκρατίας 164 στο Πέραμα.

 

Με τιμή
Ελένη Γιαλελή 
 
Top