Από το "Παπατζήδες"
  
 Η μετριότητα,  της μετριότητας,  στην χώρα των απόλυτων παπατζήδων! 
 Σε σχέση με το σεναριακό ...ερώτημα του δημοσιογράφου στο Βίντεο! (Ετσι βλέπουν την ενημέρωση, με σενάρια... γιαυτό δεν του αρέσουν τα blogs) Η εμπορία ναρκωτικών είναι κακούργημα  και μάλιστα αυτεπάγγελματα διωκόμενο! Αρα αν κάποιος γράψει κάτι τόσο ακραίο έστω και...
 ανώνυμα για κάποιον επώνυμα  (ακόμα και περιγραφικά ότι εκεί γίνονται αυτά) .. δεν είναι συκοφαντική δυσφήμιση! Είναι αναφορά σε τελούμενα κακουργήματα!
Αρα ποιο απόρρητο. Ο εισαγγελέας έχει το δικαίωμα αυτεπάγγελτα  να άρει το απόρρητο  (και χωρίς την μήνυση του θιγόμενου) και ανεξάρτητα του μέσου (ηλεκτρονικού ή συμβατικού)  για να πάρει  τα στοιχεία  ...για να συλλάβει αυτόν που αποκαλύπτει ή έστω ανώνυμη ανάρτηση σε blogs! Ακόμα και σε μορφή απλού φόρουμ κοινωνικής δικτύωσης ...η και υπό μορφή email! Και αν δεν είναι αλλήθεια, πάλι αυτεπάγγελτα μπορεί να  κάτσει στο σκαμνί  τον blogger ο εισαγγελέας !
Επίσης  και γιά  άλλα θέματα ας πούμε φοροδιαφυγή που επίσης είναι κακούργημα ...και όχι μόνο.
Τέλος το παραμύθι με το blog-νόμο! Είναι νόμος blog-Xούντας και Αστυνόμευσης του διαδικτύου! H υπάρχουσα νομοθεσία ...Ευρωπαϊκή και η Παγκόσμια πρακτική διασφαλίζουν απόλυτα τους πάντες και τα πάντα στο διαδίκτυο ...Εκτός Ελλάδος βέβαια... που είναι ανεκδοτολογία.
Πηγή βίντεο    http://www.e-cannibals.gr/
 
Top