Από το "Στοχασμός-Πολιτική"
   
Διαχρονικός Τίτλος: Κύριε πρωθυπουργέ, σας έχει ψυλλιαστεί ο κόσμος... τι το θέλετε το νέο νομοσχέδιο για την ποινικοποίηση του διαδικτύου; 
ΜΗΝ τρομάζετε για το τίτλο... παραμένει διαχρονικός. Είναι από το γνωστό παιχνίδι (αντιγραφές) των λογογράφων των πολιτικών. Αυτό κάναμε και εμείς σήμερα.
Πήραμε τον τίτλο (πέμπτη σειρά από το τέλος) από ομιλία (29/02/2008) και ξεχωρίσαμε ένα κομμάτι:
"...Σας είχαμε προτείνει ένα laptop για κάθε μαθητή και δωρεάν διαδίκτυο. Δεν το θέλατε. Και τώρα, μάλλον όλα εξηγούνται: σας ενδιαφέρει η ελεγχόμενη ενημέρωση, ελεγχόμενα Μέσα, ελεγχόμενοι Εισαγγελείς και, βλέπετε κάθε νέο με υπολογιστή, ως έναν εν δυνάμει Blogger, και αυτό, το θεωρείτε επικίνδυνο.
Θεωρούμε απαράδεκτο για τη νεολαία μας το νέο νομοσχέδιο για την ποινικοποίηση του διαδικτύου. Καταφέρατε να βάλετε απέναντι ολόκληρη τη νέα γενιά με την πολιτική σας..."
Δείτε το...
  παρακάτω video, αξίζει να το δείτε για το  "γιατί" και το για "ποιος" τα λέει!!!

 

















 την 9 Απρ 2009 Σε μια δημοκρατία είναι οι πολίτες αυτοί που πρέπει να παρακολουθούν καθημερινά τις σκέψεις και τις δράσεις των κυβερνήσεων τους και όχι οι κυβερνήσεις να παρακολουθούν καθημερινά τις σκέψεις και τις δράσεις των πολιτών τους.

Τότε βέβαια ήταν για τον Παυλόπουλο και για τον Δένδια

Σήμερα άλλαξαν οι ρόλοι και η αντιπολίτευση έγινε κυβέρνηση.... και έτσι έχουμε αλλαγή φρουράς:
"Επιτροπή για τα Blogs" [...την επιτροπή συγκροτούν ο Αθανάσιος Ράντος, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, ως πρόεδρος και μέλη οι Αθανάσιος Κατσιρώδης, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Μαχαίρας, πρόεδρος Εφετών, Εμμανουήλ Σφακιανάκης, αστυνομικός διευθυντής της υποδιεύθυνσης δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, Ηλίας Θεοδωράτος, νομικός σύμβουλος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, Ζωή Καρδασιάδου, διδάκτωρ νομικής, προϊσταμένη του τμήματος Ελεγκτών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και Πάσχος Μανδραβέλης, δημοσιογράφος. Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται η Μαρία Αδαμοπούλου, διδάκτωρ Νομικής...]
και μάλιστα αυτή η επιτροπή θα ολοκληρώσει το έργο της έως τις 30-9-11 και μάλιστα δεν προβλέπεται καμία αποζημίωση για τα μέλη της. Όπερ σημαίνει εθελοντική συμμετοχή. 
Αλλά ας δούμε μερικά video, βάλτε εσείς τίτλους:
Ούτε την Google δεν ξέρει ο Πάγκαλος!!!.. 

Το επόμενο είναι από την 10 Απρ 2009 [Η ομιλία του προϊσταμένου της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη στην εκδήλωση "Πολιτικές Ελευθερίες και Ασφάλεια στην Ηλεκτρονική Εποχή" που διοργάνωσε ο ευρωβουλευτής Σταύρος Λαμπρινίδης.]
 Τότε ο κύριος Σφακιανάκης δεν έλεγε αυτά που λέει σήμερα, ούτε έστελνε το γραφείο του "προειδοποιητικά e-mail":











 
Top