Greek Alert

Οι εξουσιαστές της πατρίδας μας και οι δυνατοί του καιρού έχουν βαλθεί κυριολεκτικά να μεταστρέψουν τις έννοιες των πραγμάτων. Να βαφτίσουν το κακό σε καλό, τη συμφορά σε νίκη, την εξαχρείωση των ηθών σε πρόοδο και το ξεπούλημα της πατρίδας σε αναγκαία τάχα συνθήκη επανεκκίνησης και σωτηρίας του έθνους. Σωτηρία κατά τους σοσιαλδημοκράτες και επανεκκίνηση κατά τους φιλελεύθερους. Με τους «αντιστασιακούς» του πολιτικού συστήματος και την Αριστερά να αντιστέκονται γιατί θέλουν αυτοί να «σώσουν» τον ελληνικό λαό! 

Βέβαια εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα με τις φλόγες κυριολεκτικά και μεταφορικά να έχουν ζώσει την αυλή μας...
και τη σήψη να ακουμπά έθνος, κοινωνία και οικονομία, όλοι οι καθεστωτικοί αντιπρόσωποι του νεοταξισμού ξεχνούν επίτηδες την ουσία της υπόθεσης. Με τον κατήφορο που έχουν πάρει τα πράγματα το Ελληνικό Έθνος οδηγείται στην εξάλειψη και ο ελληνικός λαός στην απορρόφηση από μια παγκόσμια και υπερεθνική αλυσίδα εξαθλιωμένων σκλάβων. Αυτό ακριβώς επιδιώκουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες ταυτιζόμενοι πλήρως με τις εντολές του διεθνιστικού νεοταξισμού. 

Μαθαίνουμε πως η κυβέρνηση του εθνοκτόνου μνημονίου αποφάσισε να μεταρρυθμίσει παράλληλα με την οικονομία και το οικογενειακό δίκαιο. Να διαλύσει δηλαδή ολοσχερώς την ελληνική οικογένεια. Και έτσι λοιπόν αφού προ τριετίας το καθεστώς προώθησε το διαβόητο «σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης», τώρα η κυβέρνηση το επεκτείνει στα ονομαζόμενα «ομόφυλα ζευγάρια», δηλαδή στους κίναιδους. 

Σύμφωνα με το υπουργείο «δικαιοσύνης» της κατοχικής κυβέρνησης που φέρνει το νομοσχέδιο προς «διαβούλευση» για να ψηφιστεί εντός του έτους, επιδίωξη είναι «η νομιμοποίηση των προσωπικών σχέσεων των ομοφύλων και η εξάλειψη των στερεοτύπων και των κοινωνικών προκαταλήψεων»! Κοινωνική προκατάληψη είναι για τους «προοδευτικούς» η ύπαρξη του ζευγαριού ανδρός και γυναικός και επιδίωξη αυτών η νομιμοποίηση του ομοφυλόφιλου «γάμου» με πλήρη όπως λέγεται δικαιώματα κανονικών συζύγων. 

Στο μεταξύ το δρομολογημένο οικονομικό ναυάγιο, οι επερχόμενες εκτεταμένες φοροεπιδρομές και η σύγκρουση της σοσιαλιστικής κυβέρνησης με το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας οδηγούν τον πρωθυπουργό Παπανδρέου και τους συμβούλους του στην προσπάθεια αποφυγής των παραγωγικών τάξεων ενώπιον της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Ο πραγματικός λόγος της κυβερνητικής απομόνωσης και της περιθωριοποίησης του λαού είναι το εκτεταμένο και τελειωτικό ξεπούλημα της εθνικής και δημόσιας περιουσίας. Η Γερμανίδα υπουργός εργασίας και αντιπρόεδρος του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών Λέιεν ζήτησε στο μέλλον τα δάνεια προς τις χώρες της ευρωζώνης να δίνονται με εγγυήσεις το απόθεμα χρυσού και μετοχές στην κρατική τους βιομηχανία. 

Η γερμανική κυβέρνηση προέβη με δήλωση αξιωματούχου της σε δήθεν ξεκαθάρισμα ότι οι απόψεις της υπουργού δεν αποτελούν επίσημη θέση της κυβέρνησης. Πρόκειται για το διεθνώς γνωστό κόλπο της αστικής «δημοκρατίας» σύμφωνα με το οποίο μια κυβέρνηση εκθέτει μια άποψη με κάποιο στέλεχός της για να μετρήσει αντιδράσεις, την διαψεύδει και τελικά την υλοποιεί. Και πραγματικά, βγήκαν σύντομα όλοι οι οικονομικοί παράγοντες της «Ε»Ε και της Ευρωζώνης και μιλούν πλέον για την ανάγκη παροχής εγγυήσεων από την Ελλάδα όχι μόνο σε χρήμα αλλά και σε εμπράγματες αξίες και είδος. Μπήκαν λοιπόν στο παιχνίδι του δανεισμού οι ιδιώτες, δηλαδή οι τραπεζίτες, μας ζητούν γη και υποδομές, τώρα θέλουν μέρισμα σε ορυκτό πλούτο και χρυσό. Το «δημοκρατικό» χέρι των «εκλεκτών» του νεοταξισμού και πάλι στον ελληνικό χρυσό. 

Η ελληνόφωνη κυβέρνηση σπεύδει να πουλήσει περιουσία του ελληνικού λαού με τον γνωστό υποδειγματικό τρόπο του προσκυνημένου εντολοδόχου. Στα πλαίσια λοιπόν του ανοίγματος της αγοράς του λιγνίτη σε ιδιώτες όπως μας λέει, δηλαδή σε πολυεθνικά συμφέροντα, βγάζει στο σφυρί δύο ή τρεις μονάδες της ΔΕΗ, εκδηλώνοντας την προτίμησή της σ’ αυτές του σταθμού στο Αμύνταιο Φλώρινας. Πρόκειται για μια ενέργεια που υπαγορεύεται σαφώς από το μνημόνιο. Στο σχέδιο περιλαμβάνεται και η ανταλλαγή πηγών ενέργειας με γειτονικές χώρες. Η είσοδος των πολυεθνικών συμφερόντων στην ενέργεια σε μια περιοχή που έχει προβλήματα ανεργίας και την υποβλέπουν έντονα οι προσωρινοί μας γείτονες είναι αναμφίβολα μια βόμβα στα θεμέλια της εθνικής μας ακεραιότητας. 

Και επειδή μια χώρα στηρίζεται στον πατριωτισμό των πολιτών της, ο υπουργός εσωτερικών Καστανίδης φέρνει ένα νομοσχέδιο για την «αναδιοργάνωση του τρόπου αδειοδότησης» των εν Ελλάδι αλλοδαπών που μειώνει από 12 σε 10 τα χρόνια που απαιτούνται για τη χορήγηση άδειας παραμονής! Η ΝΔ που «αντιδράει» στην προϋπόθεση τάχθηκε υπέρ του νομοσχεδίου και τα κόμματα της Αριστεράς μιλούν για θετικό βήμα ως προς την αντιμετώπιση των «μεταναστών». 

Το άκρων άωτον του δοσιλογισμού της πολιτικής ηγεσίας καταγράφεται για μια φορά ακόμη όταν ο γνωστός οίκος αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας Standards and Poors προβλέπει ολική χρεοκοπία της Ελλάδος μέχρι το τέλος του 2011 και ο πρόεδρος αυτού του οίκου Ντέβεν Σάρμα εξωθείται σε παραίτηση εξαιτίας των επικρίσεων που ακολούθησαν την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας των ΗΠΑ. 

Η Ελλάς είναι υπό πολιτική και καθεστωτική ομηρία. Όμως έχει λύσεις και επιλογές. Είναι η επιστροφή στο Εθνικό Κράτος και ο έλεγχος της οικονομίας, της εργασίας και της κοινωνίας από τον ελληνικό λαό. Η επιλογή του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού οδηγεί την Ελλάδα στην αναγέννηση και την ισχυροποίηση. 
 
Top