Aπό το "tsantiri"
  
Αναδημοσιεύουμε από το έγκριτο site parapolitika.gr:
Μισή ώρα πριν από την ψηφοφορία ενημερώθηκαν οι βουλευτές της Ν.Δ. για την αλλαγή της στάσης Σαμαρά ο οποίος την τελευταία στιγμή πέτυχε να διαπραγματευτεί ουσιαστικά και να κερδίσει εκείνα που ήθελε ο ίδιος και οι πρυτάνεις.
Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες το μεσημέρι στις 12.30 ο Νίκος Νικολόπουλος σε συνέντευξή του στον Flash κατηγορούσε ευθέως την Διαμαντοπούλου για το νομοσχέδιο ενώ λίγο αργότεραΠλακιωτάκης και Κεδίκογλου με...
 τους οποίους συνομίλησε το parapolitika.gr έφευγαν από τα γραφεία τους για την ψηφοφορία έχοντας την εντύπωση ότι θα ψήφιζαν ΟΧΙ. Και μιλάμε για βουλευτές που τις προηγούμενες ημέρες είχαν τακτικές συναντήσεις με Σαμαρά.
Δ.Γ. στα parapolitika.gr
Σχόλιο tsantiri: Εάν αυτό δεν είναι απόδειξη της πλήρους κατάλυσης της Δημοκρατίας και της Λογικής, ποιο είναι; Άλλα λένε, άλλα ψηφίζουν, ούτε ξέρουν τι τους γίνεται! Λαέ, η κοινοβουλευτική ολιγαρχία είναι νεκρή και τα ζόμπι της πολιτικής κυβερνάνε τη χώρα! Μία είναι η λύση, ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Χωρίς αυτά τα ανδρείκελα να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς -χωρίς καν τους… εαυτούς τους!
 
Top