Δείτε τον Κακλαμάνη σε υστερία να λέει ψέμματα μέσα στη Βουλή! [βίντεο]
Δείτε βίντεο από τη Βουλή, με την έντονη αντιπαράθεση Κακλαμάνη – Τσίπρα για τα επεισόδια της Τετάρτης 29 Ιουνίου, στην πλατεία Συντάγματος. Αν και δεν είμαστε «φίλοι» του κυρίου Τσίπρα, δεν μπορούμε να μην καταγγείλουμε τα ασύστολα ψεύδη του Απόστολου Κακλαμάνη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι πέρσι«καθώς διέσχιζε ανύποπτος την Πανεπιστημίου, έπεσε στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ και τον έσπασαν στο ξύλο». Επειδή υπάρχουν βίντεο από το συγκεκριμένο περιστατικό, τα οποία παραθέτουμε παρακάτω, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής θα έπρεπε να ντρέπεται για τα όσα ασύστολα ψέμματα ξεστόμισε αβίαστα στην ολομέλεια του κοινοβουλίου! Η αλήθεια είναι ότιδεν έφαγε ξύλο. Δεν τον ακούμπησε κανείς. Το μόνο που συνέβη τότε ήταν, ότι χώθηκε έντρομος σε μια τουαλέτα για να γλιτώσει από τις αποδοκιμασίες των πολιτών, που ουδεμία σχέση είχαν με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλλον μέλη και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ πρέπει να ήταν, γιατί τον αποκαλούσαν «ψεύτη». Και «ψεύτη» σε λέει συνήθως εκείνος που τον εξαπάτησες, όχι ο πολιτικός σου αντίπαλος που ουδέποτε σε πίστεψε.
Τελικά, μετά από κάποια ώρα, τον απεγκλώβισε μια διμοιρία των ΜΑΤ που άρχισε να δέρνει τον κόσμο ολόγυρα επειδή… έκραζε τον μέγα πολιτικό άντρα(!).
Ακολουθεί πρώτα το βίντεο από την αντιπαράθεση στη Βουλή και στη συνέχεια τα πλάνα από το περσινό γιουχάρισμα του Απόστολου Κακλαμάνη. Κύριε πρώην πρόεδρε της Βουλής, θα έπρεπε να ντρέπεστε γιατί εκτός από μνημονιολάτρης είστε και ψεύτης, πράγμα που δεν το περιμέναμε από εσάς!
Δείτε τώρα τι συνέβη πέρσι:
Από ό,τι είδατε, οι μόνοι που έφαγαν ξύλο εκείνη την ημέρα ήταν οι δημοσιογράφοι του Star Channel και πολίτες. Κύριε πρώην Πρόεδρε της Βουλής, αναμένουμε να ζητήσετε συγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα ψέμματα που ξεστομίσατε μέσα στη Βουλή με εκπληκτική, το παραδεχόμαστε, ρητορική ευκολία. Λυπούμαστε κύριε Κακλαμάνη που ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι αυτός ο τρόπος σας είναι που έχει αγανακτήσει το λαό και διαδηλώνει εδώ και 40 ημέρες έξω από τη Βουλή.
 
Top