Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στο λιμάνι του Πειραιά που βρίσκεται σε κλοιό χιλιάδων ταξί, οι ιδιοκτήτες των οποίων διαμαρτύρονται για το πλήρες άνοιγμα του επαγγέλματός τους. Περίπου 2.500 οχήματα έχουν παραταχθεί στους δρόμους, και...
αποκλείουν τμηματικά την είσοδο σε πολλές πύλες του λιμανιού. Τα λεωφόρεια και τατρόλεϊ είναι ακινητοποιημένα, με αποτέλεσμα οι ταξιδιώτες να υφίστανται  ταλαιπωρία μέχρι την επιβίβασή τους στα πλοία. 
Στην ακτή Ξαβερίου όπου βρίσκονται τα κρουαζιερόπλοια, εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς οι τουρίστες δεν μπορούν να επιβιβαστούν στα πούλμαν για να επισκεφθούν τουριστικούς χώρους της Αθήνας.
Εντολή να σχηματίζονται αμέσως δικογραφίες για όσους οδηγούς ταξί διαπιστώνεται ότι διαπράττουν αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, όπως αυτό της παρακώλυσης συγκοινωνιών, έδωσε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου.
Το πρωί πολλές εκατοντάδες ταξί σχημάτισαν ουρά χιλιομέτρων από την είσοδο του αεροδρομίου και προς την Αττική οδό, αφήνοντας μόνο μια λωρίδα κυκλοφορίας για την κίνηση των οχημάτων, προκαλώντας επίσης προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Ωστόσο, μετά τις 10.30 η κατάσταση στην περιοχή ομαλοποιήθηκε, χωρίς όμως οι αυτοκινητιστές να έχουν αποχωρήσει.
http://press-gr.blogspot.com
 
Top