Ψηφίστηκε επί της αρχής ο εφαρμοστικός νόμος από την επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Όμως η κυβέρνηση έλαβε τη συναίνεση της Νέας Δημοκρατίας, του ΛΑΟΣ και της Ντόρας Μπακογιάννη για την ψήφιση του εφαρμοστικού νόμου με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Είπε κανείς τίποτα για συναίνεση;;

Ελπίζουμε να μην ακούσουμε στο εξής...
κανένα στέλεχος της ΝΔ να καταγγέλλει ότι δεν δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος για να μελετηθεί το Μεσοπρόθεσμο και ο εφαρμοστικός νόμος!! Ας το ελπίσουμε. 

Η ΝΔ καταψήφισε μεν τον εφαρμοστικό νόμο επί της αρχής, αλλά επιφυλάχτηκε για τα επιμέρους άρθρα. Δηλαδή δεν απορρίπτει ολόκληρο το Μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο, αλλά κάποια μέρη του. Τα υπόλοιπα τα θεωρεί συνταγματικά και νόμιμα.

Αλήθεια πόσα θέλει για να μας τρελάνει η Νέα Δημοκρατία;;

Όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές. Το πολιτικό μας σύστημα είναι θεατρικό προς τα έξω, προς το λαό και συναινετικό προς τα μέσα, προς το εσωτερικό του.
Επομένως άδικα αγωνιούν οι τροϊκανοί.  
Που θα πάει, θα μας μάθουν!!!
Ή μάλλον μας ξέρουν, αλλά παίζουν και αυτοί το εκβιαστικό τους παιχνίδι για να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό και να διευκολύνουν την πολιτική ολιγαρχία της χώρας, για να μας υποδουλώσει.
 
Top