Εορτή της Αναλήψεως η 2α Ιουνίου και εόρταζε ο Ομώνυμος Ιερός Ναός στην Δραπετσώνα, όπου προσήλθαμε για να προσκυνήσουμε και να λάβουμε την ευλογία του Αναληφθέντος Κυρίου.
Παραμονή 1η Ιουνίου το Απόγευμα, πραγματοποιήθηκε μέγας πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κορωνείας κ. Παντελεήμονα, βοηθουμένου από πολλούς Ιερείς της Μητρόπολης.
Ανήμερα 2 Ιουνίου τελέστηκε το πρωΐ η Θεία Λειτουργία και το απόγευμα εσπερινός και περιφορά της Ιεράς Εικόνας, χοροστατούντος του Πρωτοσυγκέλου της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά, π. Νήφωνα.
Παρόντες στις Ιερές ακολουθίες, εκτός των άλλων και, ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Γιάννης Διαμαντίδης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γρηγόρης Νιώτης, ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας, ο πρώην Δήμαρχος κ. Αλέκος Χρυσός, οι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πειραιά κ. Τάκης Κουβάτσος, ο Πολιτευτής κ. Χρήστος Χαρίτος, ο πρώην Γενικός της ΔΗΡΑΠ κ. Δημήτρης Κρητικός, η Πρόεδρος των ΚΑΠΗ κ. Ματούλα Τσοτσάνη, ο πρώην Σύμβουλος κ. Βαγγέλης Χρόνης.
Αξιοσημείωτη, όπως κάθε χρόνο, η παρουσία μεγάλου τιμητικού κλιμακίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που παραστάθηκε στην Ιερά Εικόνα κατά την περιφορά.
Η μπάντα του Λιμενικού, καλή όπως πάντα, συνόδευσε την περιφορά και έδωσε το δικό της όμορφο στίγμα.
 
Top