Από τον Σταύρο Λιλόγλου
Πριν λίγες μέρες στην Αθήνα (Πολεμικό Μουσείο, 8-6-2011) έγινε εκδήλωση προς τιμήν του πολυγραφότατου Λάκωνα συγγραφέα και γνωστού οικονομολόγου - επιχειρηματία, κ.Δημητρίου Κουφάλη. 
Παρόντες, -απευθύνοντας και χαιρετισμό- οι τρεις βουλευτές Λακωνίας Γρηγοράκος (ΠΑΣΟΚ) και Δαβάκης, Αποστολάκος (ΝΔ). Ομιλητές επιφανείς φίλοι του συγγραφέα κι ανάμεσά τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κκ. Ευστάθιος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Τατούλης κ.ά. Συντονιστής ο τ. Πρόεδρος της Βουλής κ.Κρητικός. 
Παρών ο τ.Πρωθυπουργός κ.Γρίβας και πολλοί "επώνυμοι" Λάκωνες και φιλο-Λάκωνες.
Ομιλητής και ο κ. Γ. Δημακόγιαννης(φωτό), εκδότης της "Αδούλωτης Μάνης", ο οποίος παρουσιάζοντας το τελευταίο βιβλίο του συγγραφέα (με τίτλο "Οι δολοφόνοι της Ελλάδος") τα ...έψαλε μανιάτικα/πατριωτικά στον αντιδρώντα βουλευτή της κυβέρνησης του μνημονίου Λ. Γρηγοράκο και στους άλλους εμβρόντητους πολιτικάντηδες. Είναι το πρώτο δημόσιο "κράξιμο" σε Λάκωνες συν-ενόχους για την κατάντια της Πατρίδας μας, της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.
"Ανεβάσαμε" ένα μικρό απόσπασμα (ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ΕΚΟΨΑΝ ΓΙΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ), από την ομιλία του κ.Δημακόγιαννη, το λακωνικό κοινό επευφημεί, όχι όμως και οι πολιτικάντηδες... 
Δικαίως...








πηγη
 
Top