Έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, το Χρήστο Αηδόνη και τον Απόστολο Κακλαμάνη σήμερα στη Βουλή για το θέμα του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.




«Θα το ψηφίσετε κύριοι της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, θα συναινέσετε στο έγκλημα; Γι ´αυτό το ιστορικό έγκλημα υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι την ευθύνη θα έχουν μόνο ο Παπανδρέου, ο Βενιζέλος και ο Παπακωνσταντίνου; Θα την έχουν και όλοι όσοι το ψηφίσουν και όλοι όσοι στα μουλωχτά το στηρίξουν» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Αηδόνη που απάντησε «ναι, θα το υπογράψω με απόλυτη συνείδηση, γιατί θέλω να προστατεύσω το μέλλον των παιδιών μου και δεν μπορείτε να με απειλήσετε, είμαι υπεύθυνος και δεν ανέχομαι να με απειλεί κανείς. Είναι λάθος ο δρόμος που διαλέξατε».


Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η απάντηση που έδωσε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η φραστικη βία είναι χειρότερη απο τη σωματική» και "δεν μπορείτε να μας λέτε, κ. Τσίπρα, τί θα κάνουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί να λέει ο Τσίπρας και κερατάδες και δαρμένους».
πηγη
 
Top