Ο Γιάννης Καλμαζίδης τα είπε με τους Παντελή Ταρνατώρο και Βασίλη Καλλιμάνη. Οριστική συμφωνία δεν υπήρξε, ωστόσο συζητήθηκαν τα μεταγραφικά και το γηπεδικό. Στο πρώτο ο Ανδρεάδης κερδίζει πόντους για παραμονή και στο δεύτερο το Κερατσίνι είναι το γήπεδο θεωρείται φαβορί για να φιλοξενήσει τους «ερυθρόλευκους».
Μπορεί ακόμα να μην έχει κλείσει ακόμα το θέμα με τον προπονητή ωστόσο στον Ολυμπιακό κοιτάζουν να τρέχουν τα θέματα που υπάρχουν. Σήμερα για ακόμα μία φορά συναντήθηκαν ο τεχνικός των πρωταθλητών Γιάννης Καλμαζίδης με τους Παντελή Ταρνατώρο και Βασίλη Καλλιμάνη. Οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν ακόμα, αλλά υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές να συμφωνήσουν. Το θέμα έχει να κάνει με το οικονομικό, με τους πρωταθλητές ναι μεν να θέλουν να μειώσουν την διαφορά που υπάρχει, ωστόσο από την στιγμή που εκκρεμούν οι εκλογές του Ερασιτέχνη, κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά. Όσον αφορά τα περσινά χρέη βρέθηκε λύση, η οποία ωστόσο και πάλι έχει να κάνει με τις εκλογές που θα γίνουν, όταν τελικά γίνουν.
Προς Κερατσίνι
Ένα ακόμα πρόβλημα που υπήρξε ανάμεσα στον Καλμαζίδη και τον Ολυμπιακό ήταν το γηπεδικό, με τον νεαρό προπονητή να είναι ξεκάθαρα υπέρ του Ρέντη. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν το νέο… σπίτι των πρωταθλητών θα είναι το κλειστό του Κερατσινίου. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες ο Καλμαζίδης θα πάει να το δει για να έχει προσωπική άποψη για το θέμα.
Αλλαγή πλάνων για Ανδρεάδη
Στην συνάντηση μίλησαν και για τα μεταγραφικά και μάλιστα ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται μια αλλαγή πλεύσης στο θέμα του Ανδρέα Ανδρεάδη. Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» όπως ήδη έχουμε αναφέρει, είναι ένα βήμα από την μετακίνησή του στην Θεσσαλονίκη και τον Ηρακλή, ωστόσο το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό σκέφτονται σοβαρά να τον κρατήσουν και να αποτελέσει με τον Κανέλλο το δίδυμο των κεντρικών. Αυτό βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι, με δεδομένα και τα παλιά χρωστούμενα, με τον Εβρίτη να είναι μια ανάσα από τον «γηραιό». Οι πρωταθλητές πάντως θα ήθελαν έλληνες κεντρικούς για να πάρουν ξένους στα άκρα και στο διαγώνιο, μετά και την αποχώρηση του Τζούριτς.
Μάλιστα περιμένουν από την Τρεντίνο να τους πουν ποιους παίκτες μπορούν να τους δώσουν και μετά να αποφασίσουν αν αυτοί τους κάνουν ή όχι.
Θετικό με Ντεσπέιν
Αν υπήρχε μια ομάδα που χάρηκε με την τιμωρία του Ρολάντο Ντεσπέιν αυτή δεν είναι άλλη από τον Ολυμπιακό, καθώς πλέον ο Κουβανός είναι πιο εύκολο να μείνει και τη νέα χρονιά. Μέχρι τέλος Δεκεμβρίου ο ακραίος των «ερυθρολεύκων» δεν μπορεί να βρει αλλού ομάδα, καθώς οι μεγάλες που παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ θα έχουν κλείσει το ρόστερ τους. Έτσι είναι πολύ πιθανό να μείνει μια ακόμα χρονιά και να παλέψει για ένα ακόμα πρωτάθλημα που θα του άνοιγε ακόμα πιο διάπλατα την πόρτα για την Ευρώπη.

πηγη:gazzetta.gr μέσω pireasnews.gr
 
Top