Το "WLF" διεξάγεται στις 17, 18, 19 Ιουνίου 2011 στην περιοχή της Πικρολίμνης (σύνορα Νομών Θεσσαλονίκης-Κιλκίς). Θα είναι ένα πρωτοποριακό γεγονός για τη Βόρειο Ελλάδα αλλά και για όλη τη χώρα ως προς τον τρόπο διεξαγωγής.
Το μενού θα περιλαμβάνει: γνωστά και δημοφιλή μουσικά σχήματα, διάσημους καλλιτέχνες, χορευτικούς συλλόγους, διάφορα σόου για όλες τις ηλικίες (θεατρικά σκετς-κουκλοθέατρο-καραγκιόζης κτλ), dj set star, party, stand up comendi, μοντέλα και πολλές άλλες εκπλήξεις!!!
Όλα αυτά σε μια τεράστια πολύ καλά διαμορφωμένη κι οργανωμένη έκταση φυλασσόμενη από ιδιωτική αστυνομία ούτως ώστε να είναι σε θέση να φιλοξενήσει με ασφάλεια τους επισκέπτες αλλά και ολόκληρες οικογένειες με παιδιά.
Άνετος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, μεγάλη επίπεδη έκταση κατασκήνωσης, ξενοδοχείο 26 κλινών, εστιατόριο και πολλά σταντ για φαγητό και ποτό!
Οι εκδηλώσεις θα διαρκούν καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου ακατάπαυστα μ' ένα μικρό διάλειμμα τις ώρες 04:00-10:00. Θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές τιμές εισιτηρίων (τριήμερου, διήμερου και ημέρας).
Εκτιμάται (από τους διοργανωτές) πως η προσέλευση των επισκεπτών θα αγγίξει τις 12.000 στο σύνολο του τριήμερου. Νεότερα εντός των ημερών.

 
Top