Από τον ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ
Είναι γεγονός ότι με την ανάληψη της διοίκησης του δήμου, από τη νέα δημοτική αρχή τα κυριότερα αιτήματα που υπάρχουν προς αυτήν, είναι για πρόσληψη στο δήμο, για οποιαδήποτε δουλειά, όπως βέβαια θα γινόταν για οποιαδήποτε διοίκηση.


Είναι επίσης γεγονός, ότι η δημοτική αρχή, απαντά σε κάθε αίτηση, ότι δυστυχώς έχουν τα χέρια τους δεμένα, λόγω αναστολής των προσλήψεων από την κυβέρνηση.


Είναι επίσης γεγονός, ότι η δημοτική αρχή του κ. Τζανή, προχώρησε σε προσλήψεις ειδικών συνεργατών, κάτι το οποίο είναι θεμιτό και θα το έκανε κάθε δημοτική αρχή.


Είναι επίσης γεγονός, ότι η δημοτική αρχή, προχώρησε σε προσλήψεις για το Γραφείο Τύπου του δήμου, σε πάρα πολύ μεγάλο αριθμό κάτι το οποίο δε συνάδει, ούτε με την εποχή που ζούμε, ούτε για την έξωθεν καλή μαρτυρία και ούτε είναι δημοσιογράφοι αυτοί που έχουν προσληφθεί.


Πρόσφατα, όμως προχώρησε σε προσλήψεις ΑμεΑ, για τους οποίους μας καταγγέλθηκε ότι οι παραπάνω απ΄ τους μισούς είναι μαιμού ΑμεΑ. 


Τόση δημοκρατία πια; 


Ακόμα και πάνω στους ΑμεΑ, βρήκατε να κάνετε τις ''εξυπηρετήσεις'' σας;

Με προκήρυξη που είδε ποτέ κανείς; 


Ούτε και οι υπάλληλοι δε πήραν χαμπάρι, πότε έγινε η προκήρυξη, πότε έγιναν οι προσλήψεις. 
Σταματήστε να παίζετε πάνω στην πλάτη του κόσμου που πεινάει και σας έβλεπε ως μια όαση, αλλά δυστυχώς πολύ γρήγορα απογοητεύθηκε.


Ακόμα, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό και έχει προκαλέσει τρικυμία στα εσωτερικά της παράταξης του κ. Τζανή, είναι οι προσλήψεις που πέρασαν μέσω εταιρίας για την πρόσληψη ''καθαριστριών'', με 8ωρη απασχόληση, απ΄τις οποίες πραγματοποιούν μόνο τις 2 ώρες καθημερινά, αλλά μόνο τη δουλειά της καθαρίστριας δεν κάνουν. 


Έχουν τοποθετηθεί στους αθλητικούς χώρους και η δουλειά τους είναι να εισπράτουν συνδρομές. 


Και απ΄ ότι μας καταγγέλθηκε, η μία εξ αυτών ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος που δεν εξελέγη. 


Δε θυμάμαι καμιά άλλη δημοτική αρχή, να είχε κινηθεί τόσο απροκάλυπτα και να φερόταν με τόση αμετροέπεια.


Κύριε Τζανή, δεν έχετε ξεκινήσει καθόλου καλά. 
Αλλά είναι νωρίς ακόμα.
Προλαβαίνετε, να διορθώσετε τα πράγματα. Απλά πρέπει να κάνετε καλύτερες επιλογές των συνεργατών σας.  


''Ο ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ''




ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΑΣ:
Θα συμφωνήσουμε ότι είναι θεμιτή η πρόσληψη "ειδικών συνεργατών"..σε κάθε δημοτική αρχή..
Όμως θεωρούμε ότι και αυτές οι προσλήψεις έπρεπε να διέπονται από διαφάνεια και αξιοκρατία, κάτι το οποίο ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ..
Και για να είμαστε συγκεκριμένοι....ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ  καμία ενημέρωση για τους "συνεργάτες" του κύριου Τζανή, για το πως προσλήφθηκαν, με ποιο μισθό και με ποια προσόντα...
Το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα είναι ότι προσλήφθηκε η κουμπαρά του κ. Τζανή , με το συγκλονιστικό αιτιολογικό ότι... ήταν έμπιστη του....
Όσο για τα υπόλοιπα που καταγγέλλονται στο ανωτέρω κείμενο, αποτελούν  χαρακτηριστικό δείγμα για το πόσο ανακόλουθοι είναι κάποιοι με την Διαφάνεια την Αξιοκρατία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη!!!!
 
Top