Άρρωστοι (τροφική δηλητηρίαση), Απλήρωτοι αλλά Άπαιχτοι, οι ψυχάρες του Ολυμπιακού της… υπέρβασης «έκλεισαν» την Μίκρα, επικρατώντας 3-0 του «λίγου» Ηρακλή και χρειάζονται μια νίκη για να στεφθούν Πρωταθλητές μέσα στο σπίτι τους την προσεχή Δευτέρα.


Το πρώτο σετ ξεκίνησε νευρικά αλλά με τον Ολυμπιακό να είναι πιο… φουριόζος και αποφασισμένος απέναντι στον Ηρακλή που ήταν αποσυντονισμένος είχε εκτός παιχνιδιού τον Κιρόγκα αλλά και τον Όουενς και μετά το 12-13 έχασαν την επαφή τους με το σκορ. Ο Μπίλινγκς προσπαθούσε αλλά ήταν μόνος του, αντίθετα από τον Ολυμπιακό υπήρχε τακτική αλλά και ο Δημήτρης Τζούριτς που έκανε όλη τη δουλειά για τους φιλοξενούμενους με το 0-1 σετ να έρχεται εύκολα για τους Πειραιώτες με 17-25 ενώ μικρές αποδοκιμασίες… ακούστηκαν από τους οπαδούς του «γηραιού» .


Μπίλινγκς-Τζούριτς και 0-2


Ο «γηραιός» φάνηκε να συνέρχεται στο δεύτερο σετ, το οποίο έγινε ντέρμπι στην κυριολεξία. Ο Προύσαλης επέλεγε Μπίλινγκς και ο Φιλίποφ Τζούριτς μέχρι τα μέσα του σετ και με μονότονο τρόπο οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι. Ωστόσο, οι διαγώνιοι κουράστηκαν και τα λάθη στο σύνολό τους έκαναν την εμφάνισή τους κυρίως από τη θέση του σερβίς. Ο Ολυμπιακός ήταν ο κερδισμένος και πάλι, που έκανε το 2-0 σε ένα κακό παιχνίδι, με κακές υποδοχές και τον Ηρακλή να κάνει το ένα πιο εύκολο λάθος μετά το άλλο!




Ακατάλλληλο για καρδιοπαθείς!


Με την πλάτη στον τοίχο, ο Ηρακλής προσπαθούσε να πάρει μια μικρή διαφορά και να βρει ρυθμό. Κράβαρικ-Κανέλλος ανέβηκαν και ο Όουενς με τον Κιρόγκα συνήλθαν και στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ βρέθηκαν +2 μπροστά με 16-14 και η κερκίδα πήρε τα πάνω της ξανά. Ο Ολυμπιακός φάνηκε κάπως κουρασμένος αλλά είχε τακτική, υπομονή και τον Ντεσπέιν που ανέβηκε όταν «έπεσε» ο Τζούριτς. Το ρίσκο του Τζούριτς στο σερβίς έγραψε το 22-22 και το 22-23 έκανε ο «άφαντος» Γιαμπλόνσκι. Από εκεί και πέρα σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιοπαθείς και με μια αφηνιασμένη εξέδρα, ο Ολυμπιακός μετά από οχτώ σετ-ματς μπολ, κατέκτησε με 33-35 το σετ και τη νίκη, αφήνωντας "άγαλμα" τον Ηρακλή που κατεβαίνει στην Αθήνα για το... θαύμα!


www.theplayer.gr
 
Top