-ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ  ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ;


-Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 4 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΘΕΣΕΙΣ....ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ "ΓΛΟΥΤΟΥΣ"...


- ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ;;;




Για πολλοστή φορά ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής ΑΡΝΗΘΗΚΕ να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για τα αποτελέσματα των επαφών που έχει κάνει με μια σειρά Οργανισμών, όπως η Δ.Ε.Η. Α.Ε., η Ο.Σ.Κ. Α.Ε., η Ο.Λ.Π. Α.Ε., αλλά και μια σειρά από άλλα θέματα, όπως το Κέντρο Υγείας κ.α. Σημειωτέον ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης Ζαχαρίας Ζούπης έχει θέσει αυτά τα θέματα κατ' επανάληψη, χωρίς ΠΟΤΕ να πάρει απάντηση. Μάλιστα, ο Δήμαρχος μέσα από ένα πραγματικά πρωτοφανές παραλήρημα..... επιτέθηκε κατά της "Αντιπολίτευσης των γλουτών (!!)", όπως την αποκάλεσε "που του ζητάει να λύσει όσα προβλήματα ΔΕΝ έχουν λυθεί επί χρόνια"!!
Ή επίθεση αυτή, επίθεση που στηρίχθηκε σε θέματα που ΔΕΝ τέθηκαν, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση σύσσωμης της Αντιπολίτευσης και ασφαλώς του Ζαχαρία Ζούπη.
Άλλωστε είναι η πρώτη φορά διαχρονικά που Δήμαρχος στο Κερατσίνι ή την Δραπετσώνα αρνείται κατ' επανάληψη να ενημερώσει Δημοτικά Συμβούλια για επαφές με Δημοσίους φορείς για κεντρικής σημασίας θέματα.
Την ίδια στάση κράτησε ο Δήμαρχος και στα ερωτήματα που τέθηκαν για τους διορισμούς που έχουν γίνει σ' αυτό το διάστημα. Έτσι είναι ασαφές πόσοι με τι διαδικασίες και με τι συμβάσεις έχουν προσληφθεί τόσο από τον Δήμο, όσο και από τα Νομικά Πρόσωπα και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις.
Και αυτό τη στιγμή που στο Δημαρχιακό Μέγαρο κυκλοφορούν δεκάδες "νέες φυσιογνωμίες" που έπιασαν ήδη δουλειά, πολλοί απ' αυτούς ως ΑΜΕΑ μέσω της Δημοτικής Επιχείρησης της Δραπετσώνας χωρίς προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ., όπως καταγγέλθηκε από τους Δημοτικούς Συμβούλους Κώστα Κούβαρη και Ξένια Φωτίου.
"Βασίλειο της Διαφάνειας" λοιπόν ο νέος Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, με τον Λουκά Τζανή να πρωταγωνιστεί  στην υποβάθμιση του ρόλου του Δημοτικού Συμβουλίου και στην επίδειξη αυταρχισμού. 





Υ.Γ. Εμείς δεν συμφωνούμε σε καμία περίπτωση με τον χαρακτηρισμό της αντιπολίτευσης, από τον κ. Τζανή,  ως "Αντιπολίτευσης των γλουτών"...
Πέρα του ότι είναι απολιτικός όρος και αδόκιμος, φανερώνει επιπλέον  την έλλειψη επιχειρημάτων και εμπάθεια...
Άλλωστε είναι υποχρεωμένος ως δήμαρχος, ο κ. Τζανής να λογοδοτεί στους δημότες και  στο ανώτατο θεσμικό όργανο της πόλης, που είναι το δημοτικό συμβούλιο...
Πέρα από αυτό όμως, ελλοχεύει για τον ίδιο και την δημοτική του ομάδα, ο κίνδυνος να χαρακτηριστεί ο ίδιος - με τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιεί- ως ο "Δήμαρχος των γλουτών",...αφού κάποιοι "αφελείς" δύναται να κάνουν τον παραλληλισμό αντιπολίτευσης και δημοτικής αρχής...


ΠΗΓΗ:http://keratsini-drapetswnanews.blogspot.com
 
Top