Με μεγάλη συμμετοχή γονέων , παιδιών και φίλων στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του 4ου Δημοτικού Δραπετσώνας, γιορτάσθηκε η Ημέρα του Παιδικού Βιβλίου σήμερα στο σχολείο μας έχοντας ως καλεσμένο τον παιδικό συγγραφέα και ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα.


Στα πλαίσια της εκδήλωσης ανιματέρ-ταχυδακτυλουργός διασκέδασε τα παιδιά ,καθώς επίσης μοιράστηκαν σοκολάτες και μπαλόνια στους μικρούς μας φίλους.


Στην εκδήλωση εκτός απο την συμμετοχή των γονέων, μας τίμησαν με την παρουσία τους η Διεύθυνση και οι δάσκαλοι του σχολείου μας καθώς και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και εκπρόσωποι του κου Δημάρχου και της Δημοτικής Κοινότητας Δραπετσώνας.
Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν και συμμετείχαν ενεργά για την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης και της πρώτης έκθεσης βιβλίου που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας , καθώς και όλους όσους διέθεσαν κάποιο χρηματικό ποσό για την αγορά των βιβλίων , απο την πώληση των οποίων ,μέρος των χρημάτων είναι κέρδος για τον Σύλλογο μας. 
Για το χρηματικό ποσό που θα καταλήξει στο ταμείο του Συλλόγου θα ενημερωθείτε σχετικά με νεότερη ανάρτηση.
Θα ήταν χρήσιμο να ακούσουμε και την δική σας γνώμη ,τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις για την σημερινή εκδήλωση και γενικά για την διοργάνωση της έκθεσης βιβλίου προκειμένου του χρόνου την οργανώσουμε ακόμα καλύτερα.


Ευχαριστούμε θερμά
το Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
 
Top