Εύχομαι το mail μας να σας βρίσκει καλά και ανανεωμένους μετά το τριήμερο.

Οι ετοιμασίες για την Κυριακή 3 Απριλίου 2011 έχουν ξεκινήσει.

Τελευταία νέα: Ρούχα έχουν αρχίσει να καταφτάνουν στον χώρο, τηλέφωνα χτυπάνε από ενδιαφερόμενους/ες που άνοιξαν τις ντουλάπες τους και είδαν τι δεν φοράνε και ετοιμάζονται να τα ανταλλάξουν, κάποιες χρυσοχέρες έχουν αρχίσει να πλέκουν, οι γεύσεις τις Lipton περιμένουν να σερβιριστούν στα ποτήρια μας, τα ηχεία έχουν φτάσει στον χώρο και περιμένουν τις μουσικές μας....

Πως θα έρθετε κοντά μας;
Η διεύθυνση είναι Μεθώνης 87, Πειραιάς!
Με αυτοκίνητο: Την Μεθώνης θα την βρείτε κάθετη στην Αγ. Δημητρίου, που είναι μεγάλος δρόμος, και περνάει μπροστά από τον Αγ. Διονύση. Για όσους/ες έχουν ταξιδέψει προς Κρήτη, ο Αγ. Διονύσης είναι στο σημείο του λιμανιού που φεύγουν τα κρητικά καράβια.


Με λεωφορεία: Επιλέγετε τις γραμμές 825 ή 826 ή 832 μπροστά από τον ηλεκτρικό και κατεβαίνετε στην στάση Κοσταλ. Από εκεί είναι μόλις 2 λεπτά το πάρτυ μας.

Το Σάββατο 2 Απριλίου 2011, ώρα: 12.00 - 14.00, στην εκπομπή urban myths, σας παρουσιάζουμε την κίνηση "Μην πετάξεις τίποτα" και την δράση των εθελοντικών ομάδων μέσω του web radio:www.mindradio.gr. Μέσω του chat μπορείτε να μας θέσετε τις ερωτήσεις σας. Και την Κυριακή 3 Απριλίου 2011, 12.00 - 14.00, θα μεταφέρουμε την καλή μας διάθεση, όπου φτάνει η χάρη μας, σε όσους/ες δεν καταφέρουν να έρθουν κοντά μας.

Ενημερωθείτε από το wall του event, για τις εθελοντικές ομάδες που θα είναι την Κυριακή 3 Απριλίου 2011, στην κίνηση "Μην πετάξεις τίποτα...Αντάλλαξε το", του συμβουλευτικού κέντρου "Συν - εργάζομαι"

Ας περάσουμε μμια διαφορετική Κυριακή!!!! www.synergazomai.gr
 
Top