ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΕΠΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ;
Που πήγαν ΟΕΟΟΟΟ
Εχουν εξαφανιστεί εδώ και μέρες τα εισιτήρια του 1,2 ευρώ και κανείς δεν έχει δει ούτε τι χρώμα έχουν ! Έτσι όπου και αν τα αναζητήσεις δεν θα τα βρεις Και έτσι νομοτελειακά πληρώνεις 1.40 ακόμα και δύο στάσεις διαδρομή με λεωφορείο ! Διαφορετικά σε περιμένει αυτόφωρο ! Δείτε το θέμα :


Και ενώ σήμερα εκπνέει η προθεσμία να χρησιμοποιήσουν οι επιβάτες τα εισιτήρια του ενός ευρώ που τους έχουν απομείνει, άφαντα παραμένουν τα εισιτήρια του 1,20 ευρώ από την πλειονότητα των περιπτέρων και των λοιπόν σημείων πώλησης των εισιτηρίων.


Στα εκδοτήρια του Μετρό πωλούνται μόνο τα εισιτήρια του 1,40 ευρώ καθώς όπως μας είπαν οι υπάλληλοι το φτηνότερο εισιτήριο αφορά τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς, ενώ με όσους περιπτερούχους μιλήσαμε μας είπαν πως ή δεν τους έχουν φέρει καθόλου εισιτήρια καθώς σε αρκετά σημεία υπάρχει παντελής έλλειψη εισιτηρίων ή τους δίνουν μόνο εισιτήρια του 1,40 ευρώ «για να πιάνουν όλο τον κόσμο», εννοώντας πως προσπαθούν να πείσουν τους επιβάτες πως το ακριβότερο εισιτήριο είναι καλύτερο γιατί καλύπτει περισσότερες διαδρομές και ΜΜΜ.


Βρισκόμαστε όπως φαίνεται σε μία de facto επιβολή του ακριβού εισιτηρίου αγνοώντας όλους αυτούς τους επιβάτες που χρειάζονται εισιτήριο για μία και μόνη διαδρομή και που δεν θα χρειαστεί να μετακινηθούν για περισσότερο από 90 λεπτά που διαρκεί το ακριβότερο εισιτήριο.
http://www.newsbeast.gr/
 
Top