Από το http://drapetsona-manos.blogspot.com






Το παραπάνω blog μας απέστειλε το σχόλιο του για την δημοσίευση του ριζοσπάστη σχετικά με το επεισόδιο που προκλήθηκε κολυμβητήριο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  μεταξύ των συμβασιούχων και του νέου δήμαρχου Λουκά Τζανή, θέλοντας παράλληλα να απαντήσει στο blog drapetsini που ανάρτησε πρώτο το θέμα...





ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ http://drapetsona-manos.blogspot.com:
Πολύ βολικό λοιπόν να αναδημοσιεύεις την άποψη του Ριζοσπάστη για το πρόβλημα των συμβασιούχων στο κολυμβητήριο της πόλης.


Και ρίχνεις τα καρφιά σου στον Δήμαρχο και δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο. Κάθε πόδι και σε διαφορετική βάρκα κι ας κρίνουν οι κακοπροαίρετοι αν οι βάρκες είναι μια, δυο, οι τέσσερεις.


Μια που ο Ριζοσπάστης μας πληροφορεί λοιπόν μέσω του Δραπετσίνι για την «ανάλγητη» συμπεριφορά του Τζανή και των πολιτικών δυνάμεων που τον στηρίζουν, ας μπούμε στον κόπο μιας σύντομης απάντησης, για να γίνει καλλίτερα αντιληπτό, γιατί η ΔΗΜ.ΑΡ. στήριξε τον Λουκά Τζανή, και γιατί θα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να στηρίξει τον Πατίδη, εκλεκτό του ΚΚΕ.


Στο κολυμβητήριο εργάζονται μεταξύ των άλλων και 13 συμβασιούχοι των οποίων η σύμβαση έληξε στο τέλος του χρόνου.


Η λήξη της σύμβασης σημαίνει την αποχώρηση των συγκεκριμένων ατόμων από την συγκεκριμένη εργασία. Αν είναι απαραίτητη η εργασία τους, αν η αποχώρηση τους δημιουργεί πρόβλημα στην λειτουργία του κολυμβητηρίου, τότε πρέπει η δημοτική αρχή να κάνει αίτημα στον ΑΣΕΠ για την κάλυψη των θέσεων με μόνιμο προσωπικό, κι όχι να αρχίσει τα προσφιλή στον Ριζοσπάστη ρουσφέτια με την μέθοδο των συμβάσεων.


Φυσικά η προσφυγή στον ΑΣΕΠ και σε αντικειμενικά κριτήρια για την κάλυψη των θέσεων, ίσως να απομακρύνει οριστικά ορισμένα άτομα που έχουν μάθει με κομματικά και μόνο κριτήρια να επιβιώνουν εργασιακά εις βάρος ενός συνόλου που έχει ανάγκη να εργασθεί.


Ο Λουκάς Τζανής, και η ΔΗΜΑΡ, και ο ΣΥΝ και όλοι όσους καταγγέλλει μέσω του Δραπετσίνι ο Ριζοσπάστης, δεν έχουν καμιά όρεξη να μπλέξουν στον φαύλο κύκλο των ρουσφετολογικών προσλήψεων που τόσο πολύ βολεύει όχι μόνο πολιτικά πρόσωπα, αλλά και συνδικαλιστικά επίσης.


Καλή Νύχτα στα ρουσφέτια. Αυτό είναι στόχος.








ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΑΣ: 
Χωρίς να θέλουμε να το παίξουμε συνήγοροι κανενός...
Όμως το blog drapetsini καλά έκανε και ανάρτησε το θέμα...
Άλλωστε αυτός δεν είναι ένας από τους σκοπούς των blog;;;
Δηλαδή θα έπρεπε πρώτα να πάρει κάποια σχετική άδεια ή μήπως έχει κάποιος ασυλία από την κριτική;;;
Όλοι κρινόμαστε....





 
Top