Δείτε το βίντεο από τις κυβερνητικές αντιδράσεις για το ανακοινωθέν-καταπέλτη του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ κατά των ΒΑΡΒΑΡΩΝ Μουσουλμάνων:






Πέρα από τη συνεχή προβολή των εικόνων ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ κατάληψης των......
Προπυλαίων από λαθρομετανάστες και τις γελοίες δηλώσεις Πεταλωτή,στεκόμαστε ιδιαίτερα στην ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ του γνωστού και μη εξαιρεταίου Ναίμ Ελγαντούρ,που έχει το θράσος να λέει πως "ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ"!


Τότε γιατί σφάζει συνεχώς τους συμπατριώτες σου στην Αίγυπτο και αλλού;
Γιατί οργανώνει τρομοκρατικές επιθέσεις σε όλο τον κόσμο;


Γιατί φέρεται στις γυναίκες με ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ,ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ (Σημείωση:Ο ίδιος ΦΟΡΕΣΕ ΜΑΝΤΗΛΑ στην "Ελληνίδα" σύζυγό του-ή έστω μία από αυτές-και την διαπομπεύει στα πάντα πρόθυμα ΜΜΕ,για να προπαγανδίσει τα "καλά" του Μωαμεθανισμού);!


Υπάρχουν φήμες πως το συγκεκριμένο άτομο είναι ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ και δρα ανάλογα στη χώρα μας:
Γι'αυτό και τυγχάνει πρωτοφανούς ασυλίας από το "προοδευτικό" ΣΚΥΛΟΛΟΙ,που δεν έχει καταλάβει ακόμα πως ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ στη χώρα μας θα είναι εκείνοι!


Εκτός αν πιστεύουν κι αυτοί τις ανοησίες του ΧΥΔΑΙΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ελγαντούρ,πως το πολεμοχαρές,αιμοδιψές και κτηνώδες Ισλάμ διδάσκει...αγάπη και ανθρωπισμό!


Όπως και νά'χει,χαιρόμαστε αφάνταστα που οι ΚΑΙΡΙΕΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ του Σεβασμιωτάτου Πειραιώς έχουν τρομοκρατήσει τα παπαγαλάκια του ανθελληνισμού και αντιχριστιανισμού!


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com
 
Top