Από τον Σώτηρη Αλόγακο
Ο Απόστολος Γκλέτσος γνωστός για την ηθοποία του , τους γρήγορους γάμους αλλα και για το εκρηκτικό ταπεραμέντο , έκανε χτες κάτι το οποίο θα κάνει πολλούς να αλλάξουν γνώμη για το πρόσωπο του. Προσωπικά εμένα ήταν και είναι συμπαθής . Να πω την πικρή αλήθεια δεν ενθουσιάστηκα με την κίνηση του να κατέβει δήμαρχος στην πόλη του την Στυλίδα γιατί έχω δει πάμπολους ηθοποιούς και τραγουδιστές να προσπαθούν να ασχοληθούν με τα κοινά χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα για τον λαό που τους ψήφισε. Πρέπει όμως να παραδεχτώ ότι ο Απόστολος Γκλέτσος ακόμη και αν δεν τον γουστάρουν πολλοί έπραξε αυτό που οι περισσότεροι νοήμονες άνθρωποι θα θέλαμε να κάνει για τον τόπο μας. Βγήκε μπροστά ο ίδιος ξεσήκωσε και διαμαρτυρήθηκε περισσότερο και απο τους συμπολίτες του ενάντια στα οικονομικά συμφέροντα των πολυεθνικών και του Ελληνικού κράτους που έχει χάσει προ πολλού την πορεία του και δημιουργεί τις προυποθέσεις για να ξεζουμιστεί ο Ελληνικός λαός.


Ακόμα και αν αύριο αποτύχει ως δήμαρχος δεν θα μπορεί κανένας να μην του αναγνωρίσει οτι με ουσιαστικές κινήσεις κατάφερε να κάνει αυτό, που δυστυχώς για εμένα άγνωστο λόγο, όλοι οι Ελληνες φοβούμαστε να κάνουμε, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και να διεκδικήσει και να κερδίσει αυτό που ο ίδιος και οι άνθρωποι της Στυλίδας απαιτούσαν.


Πρέπει να γίνει τρανό παράδειγμα σε όλους μας ότι μόνο με ουσιαστικές κινήσεις μπορούμε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε αυτά που χρόνια μας κλέβουν απο τις ζωές μας. Η αντίδραση της Κυβέρνησης ήταν αντίδραση υποχώρησης, αφού ξαφνικά βρέθηκαν λεφτά για να ξεκινήσουν οι απαλοτριώσεις και χορηγήθηκαν άδειες για τους κατοίκους του Δήμου για ελεύθερη πρόσβαση.


Πιστεύω ακράδαντα ότι η αντίδραση του Δημάρχου Στλίδας και των δημοτών του πρέπει να μας δώσει επιτέλους την ώθηση να σταματήσει αυτό το ξεπούλημα της ζωής μας και της ζωής των παιδιών μας και να δώσει ένα δυνατό μάθημα σε όλους εκείνους που μας κυβερνούν προασπίζοντας τα συμφέροντα άλλων και φυσικά τα δικά τους.




Τα προβλήματα που μας δημιούργησαν γιατι μόνο αυτοί είναι υπεύθυνοι για αυτά λύνονται μόνον με δραστικές αποφάσεις και ουσιαστικές κινήσεις.


Το θέμα των διοδίων το κατέχω αρκετά καλά αφού το έζησα για ένα διάστημα ως εργαζόμενος σε αυτά. Τα διόδια γενικά είναι μία υπόθεση με μεγαλύτερες προεκτάσεις πέραν του οικονομικού από αυτό που δείχνουν εκ πρώτης όψεως. Κάποια στιγμή θα αποτελέσουν το απόλυτο εργαλείο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Θα πρέπει με κάθε τρόπο όλοι να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τα καταργήσουμε.


Η υποχώρηση της κυβέρνησης κρύβει φόβο. Ο κοσμος όσο γελοίο και να ακούγεται σε μερικούς ψάχνει μια αφορμή και το κίνημα των διοδίων ίσως και να τους την δίνει.


Το κίνημα κατά των διοδίων μπορεί να αποτελέσει το ξεκίνημα της αφύπνισης των Ελλήνων και να δημιουργήσει νέες και ποιο δυναμικές αντιδράσεις που θα θέσουν τέλος στα σχέδια καταστροφής της χώρας .


Το μόνο που θέλω να παρακαλέσω κλείνοντας αυτο το σκεπτικό , είναι ότι πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι για τίποτα δεν είμαστε υπεύθυνοι εμείς οι πολίτες .Στις πλάτες ολων μας έχουν παίξει και συνεχίζουν να παίζουν παιχνίδια οι πολιτικοί αυτου του τόπου. Μας χρειάζονται όλους και σίγουρα φοβούνται την αφύπνιση μας που ελπίζω να την δω σύντομα.


Ολοκληρώνω «κλέβοντας» μια παράγραφο απο ένα άρθρο ενός ανθρώπου που μου έδωσε το εναυσμα να γράψω την άποψη μου .Ευχαριστώ εκείνον και τον Δήμαρχο Στυλίδας που με έκαναν να πιστέψω ξανά ότι υπάρχουν άνδρες με ......... (κοχόνες). Στο τέλος ,τέλος, ας κλέψω και εγώ κάτι που όλο με «κλέβει» το σύστημα.




«Ας αγκαλιάσουμε όσο περισσότεροι γίνεται αυτό το καινούριο άθλημα που λέγεται «άρση μπαρών» γιατί εδώ μπορούμε όλοι να βγούμε πρωταθλητές. Να γίνει το εθνικό μας σπορ. Μακάρι το παράδειγμα του Απόστολου Γκλέτσου να το ακολουθήσουν και άλλοι Δήμαρχοι της χώρας.»
http://www.7news.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=39054:2011-01-11-23-11-36&catid=92:2010-04-07-06-03-35&Itemid=253
 
Top