Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το 2011 ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόελυκοι" επικράτησαν με 2-0 του Ηρακλή και ανέβασαν και πάλι τη διάφορά τους στο +5 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό. 

Ποδαρικό τη νέα χρονιά με το αριστερό έκανε από τη μεριά της η ΑΕΚ, η οποία ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ.


Ίδιο το σκηνικό και στον ΠΑΟΚ, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Χωρίς σκορ (0-0) έληξε και το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Πανιώνιο. 

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, ο Αστέρας Τίπολης ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του το 2011, επικρατώντας 3-0 του Εργοτέλη. 

Την Τρίτη, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Ξάνθης με 2-0 στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Τα γκολ για τον Παναθηναϊκό πέτυχαν οι Σισέ και Χριστοδουλόπουλος. Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος επιβλήθηκε με 3-0 της Λάρισας στο Περιστέρι, με γκολ που σημείωσαν οι Νάστος, Σαγκανόφσκι και Σαρμιέντο.

Με νίκη ξεκίνησε τη νέα χρονιά ο Άρης καθώς επικράτησε της Καβάλας με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 3ο λεπτό ο Ρουίς μετά από πολύ καλή ομαδική προσπάθεια των γηπεδούχων. Στο γήπεδο μάλιστα βρέθηκε και ο Σέρσε Κόσμι, φορώντας τραγιάσκα και όχι καπελάκι που είναι σήμα κατατεθέν στις εμφανίσεις του. Ο Ιταλός προπονητής θα αναλάβει εκτός απροόπτου την τεχνική ηγεσία της Καβάλας.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα:
Τρίτη 4 Ιανουαρίου 
Ξάνθη-Παναθηναϊκός 0-2
Ατρόμητος-Λάρισα 3-0
Άρης-Καβάλα 1-0
Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 
Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης 3-0
ΑΕΚ-Κέρκυρα 0-0
Ολυμπιακός Βόλου-Πανιώνιος 0-0
Ολυμπιακός-Ηρακλής 2-0
Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 1-1

Πηγή:ANT1
 
Top